Specialister i klimatilpasning

De senere år har vi specialiseret os inden for løsninger til klimatilpasning og skybrudssikring, og med etableringen af vores selvstændige klimagruppe har vi yderligere styrket vores position i dette segment.

Leverandør til små og store klimaprojekter

Rent praktisk leverer og producerer vi en lang række produkter og løsninger til både små og store klimatilpasningsprojekter. Som specialiseret VA-leverandør leverer vi både fabriksfærdige samt skræddersyede specialløsninger, som vi udvikler og producerer i vores egen vand- og designafdeling.

Hvorfor klimasikring?

Vejret har ændret sig – globalt og nationalt. Det nye og mere ekstreme vejr er vi af gode grunde nødt til at forholde os til.
De sidste 150 år er gennemsnitstemperaturen i Danmark steget med 1,5 grader, og den årlige regnmængde er i steget med 15%.

Længere tørkeperioder og pludselige kraftige regnskyl er blevet hverdag. Hyppigere skybrud og mere voldsomme regnmængder sætter kloaksystemerne og hele vores infrastrutur til vandhåndtering under pres, og der skal tænkes i nye og innovative løsninger, som er dimensioneret til fremtiden.

Klimaændringerne påvirker planlægningen overalt. Både når der skal projekteres nye byggerier, og når byer og eksisterende områder skal klimasikres.

Uafhængig sparringspartner og totalleverandør

Når det kommer til klimatilpasning fungerer vi både som sparringspartner og totalleverandør. Derudover udvikler vi skræddersyede specialløsninger på vores eget værksted.

De rigtige løsninger

Klimagruppen i ScanPipe samarbejder med rådgivere om at finde de optimale løsninger i klimatilpasningsprojekter, hvor der skal håndteres store mængder regnvand. Vi har massiv erfaring fra en lang række vellykkede klimasikringsprojekter, og vi har en stor viden om, hvilke løsninger, der fungerer i forhold til forskellige problemstillinger.

Uafhængig totalleverandør

ScanPipe er totalleverandør inden for produkter til klimatilpasning og skybrudssikring. Vi er selvstændige og uafhængige, og derfor er vi ikke låst til én type produkter og løsninger, men kan tilbyde en bred pallette af løsninger på tværs af producenter og produktområder. Det giver os mulighed for at matche behovet i det enkelte projekt optimalt. Vi er leveringsdygtige i alt fra rørbassiner over faskiner til skybrudsrender, der kan håndtere ekstreme mængder regnvand. Derudover kan vi levere løsninger til rensning og regulering af regnvandet. Læs mere om løsningerne i vores klima brochure.

Skræddersyet løsninger

I mere komplekse klimaomstillingsprojekter er standardløsninger ikke altid tilstrækkelige. Gennem vores egen Vand & Design-afdeling tilbyder vi design og produktion af skræddersyede specialløsninger som fx store brønde, specialfittings, tanke, ventilationssystemer og bassinledninger. På den måde kan vi levere løsninger til selv de mest krævende projekter og gøre det umulige muligt.

Cases

Hos ScanPipe har vi massiv erfaring inden for rådgivning og levering af løsninger til små og store klimatilpasningsprojekter. Kontakt os for mere information og opdaterede referenceprojekter.

Se mere i vores case-sektion

Download yderligere materiale

Specialbrochure Klimatilpasning

Kontakt vores klimakonsulenter for mere information

+45 63 76 30 30
Har du prøvet vores app? Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'