Shop Vand og Afløb online

Som VA-specialister har vi skræddersyet vores webshop til entreprenører, og vi forhandler udelukkende VA-artikler. Så kan du hurtigt og let finde det, du skal bruge.

Hurtigt, enkelt og billigt

Du får adgang til Danmarks måske mest omfattende VA-sortiment i vores enkle og brugervenlige webshop, skarpe priser, effektiv levering og en række andre fordele.

Bestil helt indtil kl. 19.00

Vi holder længere åbent end de fleste andre. Faktisk kan du helt frem til kl. 19.00 bestille varer til levering den næste morgen. Dette er takket være vores lager-setup og effektive logistiksystem.

Manuel kontrol af alle ordrer

Som en ekstra service kontrollerer vi manuelt alle ordrer for eventuelle fejl. Vi kigger ganske enkelt på de bestilte varer og vurderer, om stumperne passer sammen.

Hvis vi spotter noget, der kunne være en fejl, kontakter vi dig for en sikkerheds skyld for at høre, om det er rigtigt nok. På den måde minimerer vi risikoen for fejlbestillinger og ærgrelsen ved at stå ude på pladsen med de forkerte stumper.

Brug vores webshop app

Du kan bruge vores app til at bestille varer i vores webshop.

Vi anbefaler at du installerer appen, hvis du vil bruge din mobil til at gå på vores webshop. Anvender du computer eller tablet, er der ingen grund til at installere appen.

Vores app indeholder stort set alle funktioner fra webshoppen, og er langt nemmere at anvende, hvis du bruger din mobil til at gå på vores webshop.

ScanPipe KvikBoks

Med ScanPipe KvikBoks kan du i webshoppen hastebestille varer fra hele vores sortiment. Vi leverer derefter inden for 1-3 timer.

Se mere om ScanPipe Kvikboks her

Har du prøvet vores app? Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'