Overraskende meget værktøj

Det er ikke alle vores kunder, der ved det, men hos ScanPipe har vi også masser af værktøj til entreprenører og kloakmestre.

Masser af værktøj

Både i webshoppen og i vores fysiske butikker tilbyder vi et omfattende sortiment af værktøj – fra el- og benzindrevne maskiner over håndværktøj og sikkerhedsudstyr til alle de andre ting, du bruger i din hverdag.

Priserne er naturligvis konkurrencedygtige, og hele ideen er, at det skal være let for dig at købe de ting, du mangler, når du alligevel er forbi for at hente dine VA-stumper.

Et slaraffenland for værktøjsnørder

Vi har et bredt udvalg af el-, batteri- og benzindrevet værktøj fra førende producenter som Milwaukee, Hikoki og Husqvarna, og vi har mere end 300 forskellige stykker håndværktøj – fra vaterpas til vandpumpetænger. Derudover har vi naturligvis udstyr og klinger til diamantskæring.

Specialgrej til entreprenører

Hos ScanPipe ved vi alt om, hvad entreprenører skal bruge for at passe deres arbejde. Derfor har vi også et stort udvalg af produkter inden for specialkategorierne rens og inspektion samt et hav af professionelt måleudstyr.

Beklædning og sikkerhed

Er det pludselig blevet minusgrader, har gummistøvlerne givet op, eller har du smidt dine sikkerhedsbriller i kloakken? Ingen panik … Dét klarer vi også. Både online og i vores fysiske butikker har vi et stort udvalg af arbejdstøj, fodtøj og personligt sikkerhedsudstyr.

Og så alt det andet ...

Stropper, surringer, beton, afmærkningsbånd, markeringskegler, befæstelsesgrej … Det er ikke helt løgn, når vi siger, at vi har alt det, du skal bruge for at passe dit arbejde. Ja, selv rengøringsprodukter til skurvognen, service og kaffe kan vi klare.

Du kan få et overblik over alt det værktøj vi lagerfører, ved at gå til vores webshop.

Giv os en udfordring, så giver vi dig en løsning

+45 63 76 30 30
Har du prøvet vores app? Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'