Et bredt og dybt sortiment

Rør og fittings i PVC, PPs og PPs-EL

Vi forhandler et både bredt og dybt sortiment af plastrør og -fittings til ventilationsbrug, og vi rådgiver gerne om valg af plasttyper i forhold til kravene i det enkelte projekt. Når det kommer til rør og fittings i plast, er der utallige muligheder, og ethvert behov kan matches. Det teknologiske udvikling på området er gået stærkt de senere år, og der findes i dag mange forskellige plasttyper og -kvaliteter.

En stor del af vores leverancer er PVC, som er et stærkt, let og ukompliceret materiale, der fås i talrige varianter og forskellige godstykkelser, men vi er også leveringsdygtige i andre plastkvaliteter som fx de brandhæmmende typer PPs og PPs-EL. En af vores foretrukne samarbejdspatnere et tyske Beck, som er særdeles stærke inden for området, men vi samarbejder også med en lang række andre danske og udenlandske producenter.

Se hele vores sortiment af rør og fittings

ScanPipe Ventilation produktkatalog

Ventilatorer

Vi forhandler flere typer af plastventilatorer med hver deres styrker. I flere og flere projekter anvender vi vores egne ventilatorer, som samles på vores specialiserede værksted, men vi er også leveringsdygtige i de robuste fabriksfærdige ventilatorer fra schweiziske Colasit, som er udviklet til mere krævende projekter samt plastventilatorer fra andre førende producenter. Fælles for samtlige ventilatorer er, at de er skabt til anvendelse fugtige og/eller aggressive miljøer som for eksempel laboratorier, svømmehaller, storkøkkener samt i forskellige dele af industrien.

Se hele vores sortiment af ventilatorer

ScanPipe Ventilation produktkatalog

Giv os en udfordring, så giver vi dig en løsning

+45 63 76 30 70