VIDSTE DU, AT SCANPIPE OGSÅ ER
SPECIALISTER I PLASTVENTILATION?

Gennem 25 år har vi hos ScanPipe specisliseret os inden for plastløsninger til vand og afløb. Med etableringen af ScanPipe Ventilation har vi taget skridtet ind i et nyt forretningsområde, hvor vi kan udnytte vores store erfaring og faglige kompetencer.

FRA BONI TIL SCANPIPE VENTILATION

I 2020 opkøbte vi den danske virksomhed BONI, hvor engagerede ildsjæle gennem en årrække har opbygget en stor viden om industriel plast og ventilationsløsninger i plast. Vi kunne se flere muligheder for at skabe gode synergier mellem vores virksomheder, og det har vist sig at holde stik. Derfor har vi nu taget skridtet fuldt ud og etableret en selvstændig forretningsenhed ved navn ScanPipe Ventilation.

det bedste af to stærke enheder

I ScanPipe Ventilation samler vi det bedste fra BONI og vores egne særlige kompetencer inden for plast, plastsvejsning og produktion af specialløsninger. På den måde bliver vi i stand til at levere optimale løsninger til alle former for ventilationsprojekter, hvor der stilles særlige krav til holdbarheden af materialerne.

DOWNLOAD YDERLIGERE MATERIALE

Hent vores brochure vedr. Scanpipe Ventilation

HVIS DU GI'R OS EN UDFORDRING, GI'R VI DIG EN LØSNING

Ønsker du mere information, eller står du med et konkret projekt, er du velkommen til at kontakte os for en snak om mulighederne.

canvas-image6.png

SMÅ OG STORE VENTILATIONSPROJEKTER

  • Faglig sparring og kompetent rådgivning
  • Rør, fittings og ventilatorer
  • Specialløsninger
  • Montageservice
  • Plastsvejsearbejde

STUMPER ELLER TOTALLØSNINGER

I ScanPipe Ventilation kan vi både levere stumper til entreprenører, som arbejder inden for ventilationsnichen, men vi kan også levere faglig rådgivning til fx rådgivere og samlede løsninger til kunder, der ønsker en totalentreprise fra beregning over levering af produkter til den endelige montage.

FORDELE VED PLASTVENTILATION

Med en lang holdbarhed er plast særdeles velegnet til ventilationsprojekter i krævende miljøer. Det kan fx være ved i svømmehaller, hvor der konstant er en høj luftfugtighed, ved udsugning fra laboratorier, hvor udsugningsluften tærer på metal samt ved løsninger i industri- og produktionsvirksomheder.

LET OG FLEKSIBELT

Flere af de moderne plastprodukter fremstilles af genanvendt plastic, og den lange holdbarhed er også med til at give produkterne en grønnere profil.

GENANVENDELSE OG HOLDBARHED

Flere af de moderne plastprodukter fremstilles af genanvendt plastic, og den lange holdbarhed er også med til at give produkterne en grønnere profil.

UNDER JORDEN

Særligt i nybyggeri er der i dag et ønske om, at rørføringen til ventilationsløsningerne lægges i jorden. Dette er både pladsbesparende og giver mere rene facader. Vi har qua vores baggrund en stor viden om rørsystemer til nedgravning og kan rådgive omkring valg af de optimale løsninger og produkter til hvert enkelt projekt.

vores produkter og services

Vi leverer ikke alene et bredt sortiment af plastprodukter inden for ventilation, vi kan også yde rådgivning og hjælpe til svejsning og montage

STÆRKT SORTIMENT

Vi samarbejder med førende danske og europæiske producenter og fører et særdeles bredt og dybt sortiment inden for rør og fittings i flere forskellige plastmaterialer med hver deres fordele og styrker. Derudover forhandler vi flere forskellige former for plastventilatorer til mange forskellige typer af projekter.

RÅDGIVNING

Som en helt naturlig ting yder vi faglig sparring på højt niveau. Vi kan deltage i processen fra et tidligt stadie, og vi byder altid gerne ind med rådgivning, når en ny opgave skal projekteres. Er der brug for beregninger i forhold til kapacitet, hjælper vi også med dette.

SPECIALLØSNINGER

Hvis en opgave ikke kan løses med standardprodukter alene, kan vi selv fremstille store og små specialløsninger på vores eget plastværksted. Det betyder, at vi kan levere alle produkterne til den samlede løsning.

SVEJSNING OG MONTAGE

Vi har mange års erfaring med plastsvejsning både på vores værksted og on-site på byggepladser over hele landet. Vores kompetente montører har derudover massiv erfaring med montage af ventilation fra en lang række veloverståede projekter.

ET BREDT OG DYBT PRODUKTSORTIMENT

RØR OG FITTINGS

Vi forhandler et både bredt og dybt sortiment af plastrør og -fittings til ventilationsbrug, og vi rådgiver gerne om valg af plasttyper i forhold til kravene i det enkelte projekt. Når det kommer til rør og fittings i plast, er der utallige muligheder, og ethvert behov kan matches. Det teknologiske udvikling på området er gået stærkt de senere år, og der findes i dag mange forskellige plasttyper og -kvaliteter. En stor del af vores leverancer er PVC, som er et stærkt, let og ukompliceret materiale, der fås i talrige varianter og forskellige godstykkelser, men vi er også leveringsdygtige i andre plastkvaliteter som fx de brandhæmmende typer PPs og PPs-EL. En af vores foretrukne samarbejdspatnere et tyske Beck, som er særdeles stærke inden for området, men vi samarbejder også med en lang række andre danske og udenlandske producenter.

Se hele vores sortiment af rør og fittings i vores produktkatalog 2022

VENTILATORER

Vi forhandler flere typer af plastventilatorer med hver deres styrker. I flere og flere projekter anvender vi vores egne ventilatorer, som samles på vores specialiserede værksted, men vi er også leveringsdygtige i de robuste fabriksfærdige ventilatorer fra schweiziske Colasit, som er udviklet til mere krævende projekter samt plastventilatorer fra andre førende producenter. Fælles for samtlige ventilatorer er, at de er skabt til anvendelse fugtige og/eller aggressive miljøer som for eksempel laboratorier, svømmehaller, storkøkkener samt i forskellige dele af industrien.

Se hele vores sortiment af ventilatorer i vores produktkatalog 2022

PLASTSVEJSNING OG MONTAGE

Vi har mange års erfaring med plastsvesjning på både vores værksted og on-site ude på byggepladserne samt professionel montage af små og store ventilationsløsninger. Svejsning i plast er en service, som vi både yder som underleverandører til projektansvarlige entreprenører samt som en del af en totalløsning, hvor vi arbejder direkte for kunden. Med plastsvejsning har vi mulighed for at tilpasse rørsystemer og -føringer under selve byggearbejdet med 100% lufttætte samlinger. Vi tilbyder ligeledes montage af ventilationssystemer, og vores specialiserede montageteam har massiv erfaring fra alle typer af ventilationsprojekter – både over og under jorden.

Læs mere om plastsvejsning på vores Vand & Design side

DOWNLOAD YDERLIGERE MATERIALE

Hent vores brochure vedr. Scanpipe Ventilation

HVIS DU GI'R OS EN UDFORDRING, GI'R VI DIG EN LØSNING

Ønsker du mere information, eller står du med et konkret projekt, er du velkommen til at kontakte os for en snak om mulighederne.

canvas-image6.png