Services

Vi leverer ikke alene et bredt sortiment af plastprodukter inden for ventilation, vi kan også yde rådgivning og hjælpe til svejsning og montage

Stærkt sortiment

Vi samarbejder med førende danske og europæiske producenter og fører et særdeles bredt og dybt sortiment inden for rør og fittings i flere forskellige plastmaterialer med hver deres fordele og styrker. Derudover forhandler vi flere forskellige former for plastventilatorer til mange forskellige typer af projekter.

Rådgivning om ventilation

Som en helt naturlig ting yder vi faglig sparring på højt niveau. Vi kan deltage i processen fra et tidligt stadie, og vi byder altid gerne ind med rådgivning, når en ny opgave skal projekteres. Er der brug for beregninger i forhold til kapacitet, hjælper vi også med dette.

Specialløsninger

Hvis en opgave ikke kan løses med standardprodukter alene, kan vi selv fremstille store og små specialløsninger på vores eget plastværksted. Det betyder, at vi kan levere alle produkterne til den samlede løsning.

Svejsning og montage

Vi har mange års erfaring med plastsvesjning på både vores værksted og on-site ude på byggepladserne samt professionel montage af små og store ventilationsløsninger. Svejsning i plast er en service, som vi både yder som underleverandører til projektansvarlige entreprenører samt som en del af en totalløsning, hvor vi arbejder direkte for kunden. Med plastsvejsning har vi mulighed for at tilpasse rørsystemer og rørføringer under selve byggearbejdet med 100% lufttætte samlinger. Vi tilbyder ligeledes montage af ventilationssystemer, og vores specialiserede montageteam har massiv erfaring fra alle typer af ventilationsprojekter – både over og under jorden.

Giv os en udfordring, så giver vi dig en løsning

+45 63 76 30 70