ScanPipe overtager nyrup plast

ScanPipe A/S, som er landets største grossist med speciale i vand og afløb (VA), overtager VA-grossisten nyrup plast A/S.

nyrup plast er specialiseret i miljørigtige løsninger med særlig ekspertise inden for regn- og spildevandshåndtering. Derudover udfører virksomheden individualiserede projekter inden for bl.a. brønde, tanke, og drænrør.

 

Netop de grønne løsninger er en stor faktor i nyrup plasts appel for ScanPipe: ”Hos ScanPipe ser vi et stort behov for miljørigtige løsninger i forhold til eksempelvis regnvandshåndtering og overfladerensning, og de løsninger specialiserer nyrup plast sig i. Vi ser tilføjelsen af nyrup plast som at vi gør det orange ben i ScanPipe grønnere, og i høj grad styrker vores bæredygtighedsprofil,” fortæller kommerciel direktør i ScanPipe, Mikael Lundgaard.

 

CEO i nyrup plast, Rasmus Mørkenborg, har også store forventninger til overtagelsen: ”nyrup plast og ScanPipe er et godt match fordi vi begge er VA-grossister. Det vil give nyrup plast mulighed for at komme bredere ud på det danske marked med solide grønne løsninger, da ScanPipe er landsdækkende med seks afdelinger, heraf fire i Jylland og på Fyn.”

 

nyrup plast blev etableret i 1953, og beskæftiger i dag 14 medarbejdere. Organisationen i nyrup plast vil blive organiseret i afløbsdelen af ScanPipe og bringe ekspertise inden for miljøvenlige løsninger til fordel for ScanPipes kunder.

 

nyrup plast har sit hovedsæde i Nyrup i Sorø Kommune, og har desuden et afhentningslager i Hvidovre for at imødekomme behovene hos kunder i Storkøbenhavn. Virksomheden fortsætter sin drift fra nuværende lokaler i Nyrup og Hvidovre.

 

nyrup plast A/S overtages 100% af ScanPipe A/S pr. 14/9 2023.

For mere information

Kommerciel direktør i ScanPipe Mikael Lundgaard, 2062 1064, [email protected]

CEO i nyrup plast Rasmus Mørkenborg, 3159 0590, [email protected]   

 

Har du prøvet vores app? Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'