Ekstern sælger til Region Hovedstaden

Vi er fremtidsorienterede med fokus på bæredygtighed samt afhjælpning af klima- og miljøudfordringer, f.eks. som klimatilpasningsløsning i Horsens bymidte, genanvendelse af regnvand på AGF’s træningsanlæg og afvandingsanlæg i forbindelse med udbygning af lufthavn i Göteborg.

Jobbet

Du får ansvaret for at pleje og videreudvikle en eksisterende kundeportefølje, med hovedvægt på aktivt opsøgende salg hos nye kunder.

Du vil indgå i et stærkt team af erfarne interne og eksterne sælgere, der med udgangspunkt i et meget konkurrencedygtigt produktsortiment og et unikt koncept, leverer præcis det kunderne efterspørger. Kunden sættes altid i fokus, og det er vores fælles mål at møde kunderne præcis dér, hvor de har behov for at møde os.

Vi søger DIG som ekstern sælger, der evner at skabe og udvikle langvarige relationer til kunderne. Med base i afdelingen i Greve vil du bruge langt størstedelen af din tid ude ved kunderne. Du bliver en succes ved at indfri dine personlige salgsmål, samtidig med at du aktivt deltager i, at spille dine kollegaer gode. Du udarbejder tilbud, evt. med hjælp fra teamet, og du forhandler aftalerne på plads, samt sikrer at dét, der er aftalt med kunderne, bliver fulgt til dørs.

Jobbet kræver, at du

  • er en god købmand med et højt energiniveau

  • er præget af lysten til at skabe synlige resultater

  • arbejder struktureret og systematisk med salget

  • evner at håndtere mange opgaver på samme tid

  • trives med frihed under ansvar

  • er en selvstarter, der ved hvad der skal gøres

Og så har du næse for en god handel!

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Derimod tillægges det stor værdi, at du har erfaring med salg til bygge- og anlægsbranchen, og at du ved, hvad dette kundesegment kræver. Evt. fra en tilsvarende stilling med eget kundeansvar og friheden til selv at indgå aftaler med kunderne.

Vi tilbyder

Du tilbydes et spændende og udviklende salgsjob i en velkonsolideret og ambitiøs dansk virksomhed, der til stadighed er i udvikling. Tonen er uformel og ligefrem, og med fokus på at skabe resultater er der samtidig rum til en afslappet og humoristisk omgangstone.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Din ansøgning

Er du klar til spændende nye udfordringer og har du forudsætningerne for at skabe succes i dette job, så send din ansøgning mrk. ”Ekstern sælger Sjælland” til: [email protected]

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Regionschef
Daniel Frederiksen
Mobil: 50 52 09 95
Mail [email protected]

HRchef
Vivian Schjønberg Nielsen
Mobil: 60 60 31 06
Mail [email protected]

Har du prøvet vores app? Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'