Sådan bruger du webshoppen

Her finder du alt omkring webshoppen. Vi dækker dig ind med alt den viden du skal bruge uanset om du ønsker at logge ind, oprette en favoritliste eller lave en vareordre gennem vores checkout. Klik dig ind på de forskellige emner herunder og tag webshoppen i brug, nemt og hurtigt.

Tag webshoppen i brug

Du skal være kunde hos os for at få et login til webshoppen.

Hvis du er kunde og mangler et login så tag fat i din normale kontaktperson eller skriv til [email protected].

Når først du er logget på webshoppen, kan du bestille varer i vores webshop.

Du kan finde varer ved at klikke på Produkter og finde den relevante produktgruppe. Herefter kan du bruge filteret til venstre for produkterne til at begrænse visningen, så det er lettere for dig at finde den vare du er på udkig efter.

Alternativt anvender du søgefeltet og skriver i det hvad du gerne vil bestille. Kender du vores varenummer så skriv det og ellers så beskriv varen så godt som muligt.

  1. Levering. Vi leverer dine varer næste hverdag ved bestilling inden kl. 19 mandag-fredag.

  2. Afhentning. Du afhenter dine varer på et af vores afhentningslagre.

  3. KvikBoks. Vi leverer dine varer indenfor 1-3 timer (ikke weekend og aften). Læs mere og se priser på https://www.scanpipe.dk/kvikboks

Kl. 19 mandag til fredag for levering den kommende hverdag.

Hvis du har bestemte varer som du ofte bestiller, så vil det være en fordel for dig at tilføje de varer til dine Favoritter.

Du tilføjer en vare til dine Favoritter ved at klikke på stjernen, som står lige over prisen på varen.

Når først du har tilføjet varer til dine Favoritter finder du dem ved at klikke på Favoritter øverst til højre på alle sider ved siden af Min Profil.

På mobilen finder du Favoritter i menuen (de tre streger) nederst på alle sider.

Klik på Min profil og vælg Projekter.

Her kan du vælge mellem de projekter som er oprettet på jeres konto. Når du har valgt et projekt, kan du se en liste med de varer, hvor I har en projektpris.

Du kan ikke selv oprette nye projekter, så hvis der mangler et projekt i listen, så tag fat i din normale kontaktperson.

Ja, det kan du i Step 2 i indkøbskurven.

Vælg først Levering eller KvikBoks og under overskriften Leveringsadresse kan du trykke på Mine leveringsadresser og vælge mellem de leveringsadreser, som hører til jeres konto.

Mangler der en leveringsadresse, så tag fat i din normale kontaktperson.

Ja, det kan du ved at klikke på Min profil og vælge Fakturaoversigt. Herinde er der alle fakturaer, som er sendt til jeres konto. Fakturaoversigten indeholder fakturaer fra medio december 2023 og nyere. Har du brug for ældre fakturaer, så skriv til [email protected].

Du kan hente fakturaer som er maksimalt et halvt år gamle.

Ja, det kan du ved at klikke på Min profil og vælge Leveringsoversigt. Herinde er der alle følgesedler, som er sendt til jeres konto. Leveringsoversigten indeholder følgesedler fra medio december 2023 og nyere. Har du brug for ældre følgesedler, så skriv til [email protected].

Du kan hente følgesedler som er maksimalt et halvt år gamle.

Ved login kan du vælge at klikke på "Har du glemt dit kodeord?". Så kan du nulstille din adgangskode ved at skrive din e-mail adresse, trykke på "Send email" og følge instruktionerne i den e-mail, som vi sender til dig.

Får du ikke en e-mail fra os indenfor få minutter, så tjek om den ligger i din spamfilter.

Har du prøvet vores app? Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'