Danmarks største VA specialist

ScanPipe er Danmarks største grossist med speciale i VA. Vi blev grundlagt i 1993 og beskæftiger ca. 100 ansatte. Med årene er varesortimentet udvidet og udviklet, og i dag er ScanPipe lagerførende af et komplet program af produkter, indenfor regn og spildevand, til entreprenørbranchen.

Viden 

Siden etableringen i 1993 har ScanPipe været en virksomhed i vækst. Vi har i dag en markant position som leverandør af plastrørsystemer og fittings til entreprenørbranchen. Vi ved hvad vi taler om, og har fra første dag haft faglighed og solid viden inden for vores felt som topprioritet. Vi forstår at omsætte denne viden og erfaring til konkrete løsninger, der virker på stedet. Vi har altid et tæt samarbejde med kunden, der sikrer, at vi kan have fuld fokus på saglig og udførlig rådgivning ved alle typer byggeprojekter. Vi ved hvad vi taler om, men endnu vigtigere så ved vi, hvad kunden taler om. 

Fleksibilitet 

Personlig betjening kombineret med optimal fleksibilitet er byggestenene i ScanPipes servicekoncept. Vi ønsker at servicere entreprenører og kloakmestre med lige præcis de produkter, som de har brug for. Vores filosofi er, at uanset hvad vores kunde skal bruge, kan vi levere det. Vi har alt fra rør, fittings og brønde til minirensningsanlæg til tanke og pumpebrønde på vores tre store lagre i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Vi sætter en ære i at levere på dine vilkår, og det sørger vores dygtige lagermedarbejdere for. Vi er fleksible og har effektiv levering fra dag til dag – om nødvendigt endda endnu hurtigere.

Kvalitet

Der er nogen ting, vi kan gå på kompromis med, kvaliteten er ikke en af dem. Vi leverer kun certificerede produkter, der lever op til myndighedernes krav. I forlængelse af vores fleksibilitet og løsninger der virker, udvikler vi også nye rørtyper og fittings.  Vi har fokus på den nyeste forskning sammen med vores leverandører, når vi udvikler nyt. Det betyder, at vi kan levere helt optimale løsninger, der udnytter den seneste teknologi. Denne udvikling og forskning har resulteret i nye typer af produkter, der passer lige præcis til vores kunders behov. Vi ved, at kvaliteten er vores vigtigste konkurrenceparameter, da det er sådan vi skaber tilfredse kunder. Tilfredshed skaber loyalitet, og det er derfor, vores kunder vender tilbage gang på gang. 

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'