10.08.2018

Værkstedsformand til Vand & Design i Greve

JOBBET

Har du overblikket? Har du kunden i fokus? Kan du koordinere et produktionsværksted med vokseværk? Kan du drive den fortsatte udvikling af et kompetent plastsvejse team? 

Som arbejdende værkstedsformand producerer du emner efter de indkomne ordrer, du finplanlægger produktionen i forhold til hver enkelt svejsers spidskompetencer, du er ansvarlig for service på maskiner, værktøj m.m. og du er ansvarlig for at de nødvendige råvarer er til rådighed på værkstedet. Vand & Design er en nystartet afdeling, derfor vil der i starten også være brug for at du definerer produktionsrammerne. Vi forventer at fordelingen mellem produktion og ledelse/koordinering er omkring 80/20.

VI TILBYDER

Udover god fast løn, tillæg, pension, feriefridage og andre forhold i henhold til Industriens Overenskomst, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en fleksibel virksomhed med plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold.
ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN PROFIL

Din bagrund kan være enten plastsvejser med lyst til at tage næste skridt som formand, eller du arbejder allerede som formand og har lyst til at være med til at bygge et værksted op. Du har kunden i fokus og sætter en ære i at yde høj service. I dette job betyder det blandt andet, at du har fokus på detaljerne – både på hver enkelt emne og overordnet på værkstedet.  Hverdagen byder på mange forskellige opgaver, derfor er det vigtigt at du trives med og kan holde hovedet koldt med mange bolde i luften. Du anerkender værdien i godt samarbejde og bidrager positivt hertil. Vi er ansvarsbevidste og forventer det samme af dig. Vi forventer, at du har USME certifikat, og gerne UVE certifikat. Derudover er det en fordel med truckcertifikat. 

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til : job@scanpipe.dk mærket ”Værkstedsformand".
Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.
Kontaktperson: Salgsingeniør, Mette Rose Hansen, 50807785 eller mrh@scanpipe.dk