01.03.2017

ScanPipe indtager nyt forretningsområde

Den 1. marts 2017 udvider ScanPipe virksomheden med et nyt forretningsområde: Vand & Design. Til at løfte opgaven ansættes Hans-Kristian Høen-Beck som salgsdirektør.

Med den nye satsning bevæger ScanPipe sig længere ind på området for vand og opnår dermed en større integration af de to hovedområder vand og afløb (VA). Fremadrettet kan virksomheden blandt andet løse opgaver inden for svejsning, specialfittings og –brønde, tanke og bassinløsninger. De nye opgaver løses fra en ny produktionsafdeling på ScanPipes nuværende adresse i Greve.

Ifølge kommerciel direktør Mikael Lundgaard skal det nye forretningsområde give kunderne en mere samlet og kvalificeret indgang til at få løst deres opgaver uanset om, der er behov for standard- eller specialløsninger:

”Vi ønsker at give vores kunder så helstøbte løsninger af deres opgaver som muligt. At vi nu etablerer en afdeling i ScanPipe, som kan stå for hele processen fra kundens behov til færdigt produkt, giver kunderne en klar fordel, fordi de kan få løst deres specifikke behov fra én og samme leverandør”.

Den nye afdeling Vand & Design kommer til at arbejde fra en produktionshal med værksted, som danner ramme om topmoderne produktionsfaciliteter med blandt andet helt nye svejsemaskiner.

 

Ny salgsdirektør

Til at løfte det nye forretningsområde har ScanPipe ansat Hans-Kristian Høen-Beck som salgsdirektør for Vand & Design. Han har 25 års erfaring fra branchen og kommer fra en stilling som adm. direktør for Uponor Infra. Med sig bringer han med andre ord solid erfaring med designede VA-løsninger.

”Jeg ser mange spændende perspektiver i ScanPipes nye satsning, og jeg glæder mig til at være med til at løfte opgaven, så ScanPipe fremover kan løse en endnu bredere vifte af opgaver til kunderne med udgangspunkt i erfaring og know-how”, udtaler Hans-Kristian Høen-Beck.

 

Du kan få mere at vide om ScanPipes nye forretningsområde hos:

Mikael Lundgaard, [email protected], 2062 1064

Hans-Kristian Høen-Beck, [email protected], 4045 3207

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'