02.05.2015

ScanPipe etablerer sig på det svenske marked

ScanPipe a/s etablerer sig på det svenske marked, når virksomheden pr. 31. marts 2015 overtager FLA Geoprodukter AB’s afdeling i Helsingborg. Det nye svenske selskab vil blive et datterselskab til ScanPipe a/s.

Jan-Olov Olsson bliver direktør i det svenske datterselskab. Han kommer fra en stilling som direktør hos Barslund Sverige AB og har mere end 15 års erfaring i entreprenørbranchen. Salgschef bliver Mikael Nyström, som i mange år var salgschef hos AO Sverige. Mikael Nyström vil stå i spidsen for et kompetent salgsteam, som har høj faglighed og solid viden inden for VA (Vand og Afløb).

ScanPipe dækker nu Danmark så godt med afdelinger i Jylland, på Fyn og på Sjælland, at etablering i Sverige er et naturligt skridt for den videre udvikling af firmaet.

"FLA Geoprodukter AB har en stærk organisation i det sydlige Sverige, og ved overtagelsen af afdelingen i Helsingborg står vi stærkt rustet til at kunne møde kundernes krav om udførlig rådgivning ved alle typer byggeprojekter. Kompetent rådgivning kombineret med effektiv logistik er byggestenene i ScanPipes servicekoncept. Det er det vi har gjort med succes i Danmark, og det vil være den samme høje og kvalificerede service vi vil tilbyde vores kommende svenske kunder”, udtaler direktør i ScanPipe a/s Mikael Lundgaard.

Du kan få mere information ved at kontakte:

Mikael Lundgaard, [email protected], +45 2062 1064

Jan-Olov Olsson, [email protected], +46 70 348 26 82

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'