22.03.2019

Salgs-og projekttekniker til vores Vand & design afdeling

Har du kunden i fokus? Brænder du for at udøve høj service? Har erfaring du fra VA-, byggebranchen eller fra industri? Så er det dig vi leder efter …

JOBBET

I stillingen som Salgs- og projekttekniker vil du indgå i et stærkt team med arbejdssted i Greve. Efter grundig oplæring bliver du en af nøglepersonerne, der håndterer salg af specialløsninger og projektleverancer der både består af materialer og svejseservice i ”marken”. Når du er klar hertil er du med til at lave løsningsforslag til kunder, lave tilbudskalkulation og endeligt at håndtere ordren og lave faktureringen. Med andre ord du følger processen fra start til slut og har således en bred kontaktflade til kunder, leverandør og kollegaer både i afdelingen og i hele ScanPipe organisationen. Med tiden forventes du selvstændigt at kunne håndtere hele fasen fra tilbud, til ordre og leverance/fakturering.
Dine opgaver vil være:

• Ordrehåndtering
• Tilbud/løsning udarbejdelse samt kalkulationer
• Disponering af materialer - både fra egne lagre samt eksterne leverandører
• Koordinering med produktionen
Agere sparringspartner for kunder og kollegaer
• Planlægning og styring af deadlines
• Bidrage til udvikling af databaser og procedurer samt tegningsmateriale
• Gerne tegne i Inventor eller vil oplæres til at kunne det.

 

VI TILBYDER

Udover attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en velkonsolideret virksomhed med plads til individuelle løsninger. Da vi er en ung afdeling, vil der være mulighed for at sætte sit eget præg og udvikle rollen i samarbejde med virksomheden.

Produktionen foregår på samme adresse i Greve som din arbejdsplads, hvilket betyder at samarbejde og at hjælpe hinanden i dagligdagen er helt naturligt.
ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN PROFIL

Din specifikke baggrund kan være maskintekniker, konstruktør, tekniker, intern sælger, eller noget helt tredje, hovedsagen er at du har lyst til salg, har kunden i fokus og er god til at se tekniske løsninger. Du er struktureret i din tilgang til opgaverne og kan bevare overblikket. Du er en holdspiller der tager ansvar for kvaliteten i egne opgaver og kommunikerer tydeligt og respektfuldt. Med udgangspunkt i din erfaring og din tekniske snilde afdækker du kundens behov og bidrager positivt med løsningsforslag.

Hverdagen byder på mange forskellige opgaver, derfor er det vigtigt, at du trives med, og kan holde hovedet koldt med mange bolde i luften. Du anerkender værdien i godt samarbejde, og bidrager positivt hertil. Vi er ansvarsbevidste, og forventer det samme af dig.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til : job@scanpipe.dk mærket ”Salgs- og projekttekniker".
Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktperson: Salgs- og produktionsdirektør, Vand og Design, Hans-Kristian Høen-Beck,
hkh@scanpipe.dk