16.02.2023

Projekttekniker til vores Vand & Design afdeling i Greve

Har du kunden i fokus? Brænder du for at udøve høj service? Har du erfaring fra VA-, byggeri- eller industribranchen? Så er det dig vi leder efter.

Jobbet

I stillingen som projekttekniker af plastrørsløsninger vil du indgå i et stærkt team, hvor du bliver en af nøglepersonerne, som håndterer salg af specielle løsninger lavet i plast. Disse fremstilles på vores produktionsværksteder i Greve og Aalborg, eller som projektleverancer af materialer og svejseservice i "marken". Du er med til at lave løsningsforslag til kunder, samt kalkulere og håndtere projekterne sammen med kunderne og dine kollegaer i salg & produktion. Som de øvrige i Vand & Designteamet har man således en bred kontaktflade til kunder, leverandører og kollegaer, og man er med til at håndtere hele fasen fra tilbud til ordre. Du vil blive oplært af dine kollegaer, og vi hjælper hinanden i de daglige opgaver.

Dine opgaver vil være:
• Tilbud/løsning udarbejdelse samt kalkulationer
• Tegning af løsninger i Inventor
• Koordinering med produktionen
• Agere sparingspartner for kunder og kollegaer
• Planlægning og styring af deadlines
• Bidrage til udvikling af databaser og procedurer samt tegningsmateriale
• Teknisk support til primære entreprenører, rådgivere, forsyninger og egne kollegaer

Læs mere om vores Vand & Design afdeling her:

https://www.scanpipe.dk/vandogdesign

DIN PROFIL

Din specifikke baggrund kan være maskintekniker, konstruktør, ingeniør, ekstern/intern sælger med teknisk flair, eller noget helt tredje. Hovedsagen er, at du har lyst til teknisk salg og har kunden i fokus.

Du er struktureret i din tilgang til opgaverne og kan bevare overblikket. Du er en holdspiller, der tager ansvar for kvaliteten i egne opgaver og kommunikerer tydeligt og respektfuldt. Med udgangspunkt i din erfaring og din tekniske snilde afdækker du kundens behov og bidrager positivt med løsningsforslag. Hverdagen byder på mange forskellige opgaver, derfor er det vigtigt, at du trives med dette, og kan holde hovedet koldt med flere bolde i luften.

Du anerkender værdien i godt samarbejde og bidrager positivt hertil. Vi er ansvarsbevidste og forventer det samme af dig.

VI TILBYDER

Udover attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en velkonsolideret virksomhed med plads til individuelle løsninger. ScanPipe har nogle af de mest moderne og største maskiner indenfor plastsvejsning samt bearbejdning af plast. ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.


Dit arbejdssted vil være Greve.


Som de eneste i Danmark tilbyder vi vores kunder muligheden for at købe hele projektet hos os – både alle VA-produkterne og plastsvejseydelser.

HAR VI FANGET DIN INTERESSE?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning: [email protected] mærket "Projekttekniker".

Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Salgs- og produktionsdirektør
Vand & Design

Hans-Kristian Høen-Beck
[email protected]
Mobil: 40 45 32 07

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'