25.03.2019

Plastsvejsere til Fyn og Jylland

Er plastsvejsning din spidskompetence? Vil du med på jordens bedste VA-hold? Har du kunden i fokus? Så er det dig, vi leder efter …

JOBBET

Dine primære opgaver er:
• Stuk- og elektromuffesvejsning af PE trykrør i marken
• Konstruktion af fittings og specialdele
• Ekstrudersvejsning af PE/PP plader og brøndrør
• Trykprøvning
• Montering af ventiler m.m.

Du behøver ikke have erfaring med alle opgaver, det vigtigste er at du har lyst til, og mod på, at lære. I det daglige har du kontakten til vores entreprenørkunder, og træffer, i samarbejde med projektlederen, aftaler omkring arbejdets udførelse, samt bidrager med din svejsekompetence, således at kunden får en ansvarlig kvalitetsløsning. 

Arbejdsstedet vil være på varierende byggepladser, overvejende på Fyn og i Jylland, men opgaver på Sjælland kan forekomme.

VI TILBYDER

Udover god fast løn, tillæg, pension, feriefridage og andre forhold i henhold til Industriens Overenskomst, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en fleksibel virksomhed med plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold.

ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN PROFIL

Du har erfaring med plastsvejsning, og har som minimum USME certifikat og meget gerne også UVE certifikat. Du får egen montørbil, og kører til byggepladsen fra din privatadresse, så det er en forudsætning at du har kørekort (B), og det er en fordel hvis du også har truckcertifikat og/eller trailerkort. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har lyst og mod på at være med til at udvikle Vand og Design yderligere.

Du trives med vekslende arbejdssteder og samarbejde med forskellige entreprenører. Du har kunden i fokus, og sætter en ære i at yde høj service. Du anderkender værdien i godt samarbejde, og bidrager positivt hertil. Vi er ansvarsbevidste, og forventer det samme af dig.

DIN ANSØGNING

Du bedes henvende dig til Anne Mette Kjærby på 29323384 eller sende din ansøgning til: job@scanpipe.dk mærket ”Plastsvejser - Fyn".

Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.
Kontaktperson: Salgs- og produktionsdirektør, Vand og Designløsninger, Hans-Kristian Høen-Beck, 40453207 eller hkh@scanpipe.dk