06.11.2019

Plastsvejser til Vand & Design værksted i Greve

JOBBET

Sammen med dine kompetente kolleger producerer du de kundetilpassede plastsvejste løsninger, det kan være brønde, bassiner, fittings m.v. primært i PP og PE.

Dine primære opgaver er:
• Stuk- og elektromuffesvejsning
• Konstruktion af fittings og specialdele
• Ekstrudersvejsning
• Montering af ventiler flowmålere og øvrige komponenter

DIN PROFIL

Der er ingen krav til brancheerfaring eller erfaring som plastsvejser, men du skal være mødestabil, nysgerrig og have lidt erfaring med håndtering af el-værktøj. Du ser dig selv som en gør-det-selv-type, der ser løsninger når du møder en udfordring.

Vi forestiller os at du er i starten af dit arbejdsliv, eller har brug for et brancheskift, har kørekort B og gerne truckcertifikat, det er dog ikke et krav.
Du har kunden i fokus og sætter en ære i at yde høj service og levere kvalitet. I dette job betyder det blandt andet, at du har fokus på detaljerne – både på hver enkelt emne og overordnet. Du er naturligt imødekommende overfor alle dine kollegaer.

VI TILBYDER

Du vil få et grundigt oplæringsforløb i vores maskiner, både i marken og på værksted, af medarbejdere med mange års branche erfaring og du har dermed en unik mulighed for med tiden at få en unik erfaring, som også kan bruges udenfor VA branchen.

Udover god fast løn, tillæg, pension, feriefridage og andre forhold i henhold til Industriens Overenskomst, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en fleksibel virksomhed med plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold.

ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til : [email protected] mærket ”Plastsvejser til værksted".

Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.
Kontaktperson: Salgsingeniør, Mette Rose Hansen, 50807785 eller [email protected]

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'