17.01.2022

Plastsvejser til Vand & Design i Aalborg

Job

Som plastsvejser producerer du kundetilpassede plastsvejste løsninger, det kan være brønde, bassiner, fittings m.v.
Vi arbejder primært i PP og PE.

Dine primære opgaver er:

  • Ekstrudersvejsning, både på værksted og ude på byggepladser
  • Stuk- og elektromuffesvejsning, både på værksted og ude
  • Konstruktion af fittings og specialdele
  • Diverse montering

I begyndelse vil du, i samarbejde med din nærmeste chef, indrette og opbygge værkstedet. Efterhånden som afdelingen udvikler sig vil du få flere og flere kompetente kollegaer på værkstedet.

Din profil

Vi forventer, at du har erfaring med plastsvejsning og meget gerne USME- og/ eller UVE certifikat. Derudover er det en fordel hvis du har truckcertifikat.
Vi har store ambitioner og forventer, at du ligeledes stiler højt og bidrager aktivt til, at vi sammen når vores mål. Du har et højt energiniveau og er selvstændig såvel som kreativ samt løsningsorienteret i din tilgang til opgaverne.

Du er ærekær over dit håndværk og værdier som ”kunden i fokus, kompetence og ansvarlig” er en naturlig del af dig og dit mindset. Du får en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst, det er derfor vigtigt at du kan bevare overblikket, selv i travle perioder. Du begår dig naturligt på alle niveauer i organisationen.

Sidst men ikke mindst er du en god kollega, der bidrager til at skabe et godt samarbejde i teamet.

Vi tilbyder

Du har en unik mulighed for at komme med fra start og få stor indflydelse på opbygningen af vores nye Vand og Design værksted i Aalborg. Lokationen i Aalborg rummer udover Vand & Design værkstedet butik og lager samt en veletableret salgsafdeling.

Udover kolleger, med store VA kompetencer, på lokationen, får du også kompetente kolleger, med mange års erfaring i plastsvejsning, på vores lokation i Greve. Du vil i begyndelsen af ansættelsen få oplæring af disse, og efterfølgende vil I fungere som sparringspartnere på de respektive løsninger.

Udover god fast løn, tillæg, pension, feriefridage og andre forhold i henhold til Industriens overenskomst, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling, tilbyder vi dig at blive del af en fleksibel virksomhed med plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold. 
ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning til : [email protected] mærket ”Plastsvejser Aalborg".

Vi vil gerne i gang og afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktperson:
Salgs- og driftsleder
Kasper Fruensgaard
44 12 41 09
[email protected]

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'