14.07.2022

Lagermedarbejder til forsendelsen

- som foretrækker at arbejde på aftenhold

Jobbet

Er afhjælpning af klima- og miljøudfordringer vigtig for dig, og vil du bidrage til sikring af klima- og miljøvenlig bortledning af spildevand og overfladevand? Så er stillingen som lagermedarbejder hos ScanPipe lige noget for dig, da vi netop tilbyder effektive løsninger inden for vand og afløb i kraft af vores omfattende sortiment.

Du sætter kunden i fokus, og trives med at have et selvstændigt ansvar for dine opgaver. Du ønsker at bidrage aktivt til en effektiv forsendelse i en dynamisk og udviklingsorienteret koncern med et uformelt miljø.

Du vil indgå i et kompetent og engageret team af kolleger på aftenholdet, der har ansvaret for at klargøre ordrer til forsendelse, herunder:
• Klargøring og pakning af ordrer til forsendelse
• Kvalitetssikring af ind- og udgående varer
• Kontakt til transportører
• Læsning og losning af lastbiler
• Ad-hoc opgaver, såsom oprydning, vedligeholdelse af materiel m.m.

HVAD FORVENTER VI

Du trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, og du evner at holde styr på dine opgaver og afslutte dem i rette tid. Af natur er du nysgerrig, aktiv, struktureret og ansvarlig med viljen til at levere et godt stykke arbejde og yde en høj service. Dit fokus vil være fleksibilitet, orden og kvalitet ud fra værdier som ”kunden i fokus, kompetence, nytænkning og ansvar”.

Som person er du udadvendt og holder en konstruktiv og løsningsorienteret dialog med dine omgivelser. Du har en indgående erfaring med arbejdet i en forsendelse og meget gerne kendskab til brugen af håndscannere i arbejdet. Generelt er du fortrolig med brugen af IT i arbejdet, herunder gerne med et eller flere lager-styringsprogrammer. Du har kørekort B og truckcertifikat.

HVAD KAN DU FORVENTE

En spændende, varieret og dynamisk arbejdsdag med rig mulighed for faglig og personlig udvikling i en solid vækstvirksomhed. Vi prioriterer arbejdsglæde, involvering og sammenhold, har velordnede personaleforhold, sundhedsordning, sociale arrangementer, højt informationsniveau m.m.
Vi har et moderne centrallager med lyse og behagelige omgivelser, og der er tale om et fast job med ansættelsesvilkår i henhold til Industriens Overenskomst.

HAR VI FANGET DIN INTERESSE?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning: [email protected]

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lager- og logistikchef:

Birgitte Riis
[email protected]
Mobil: 20 13 15 12

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'