25.06.2018

Lager- og butiksmedarbejder Vejle

JOBBET

Har du kunden i fokus? Kan du arbejde selvstændigt? Har du truckcertifikat? Så er det dig, vi leder efter …

Du bliver tredje person i et team der varetager driften af ScanPipes
lager og butik på Maserativej i Vejle. Du betjener kunder, forestår varemodtagelse, vareopfyldning i butik, pluk og pak af ordrer samt diverse ad hoc opgaver som oprydning, vedligeholdelse af materiel m.m..
Jobbet indeholder såvel en del fysisk arbejde som en del truckkørsel.
Arbejdstiden er 37 timer og placeres mandag til fredag inden for tidsrummet 6:00 – 17:00. Butikkens åbningstid er 06:00 – 16:00.

VI TILBYDER

Udover attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en fleksibel virksomhed med plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold.
Vi tilbyder dig job i et team med god energi og humor og håber du bidrager hertil.
ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN PROFIL

Vi forventer, at du trives og har erfaring med både lagerarbejde og ekspedition af kunder. Erfaring fra VA branchen er en fordel. Derudover kræver jobbet at du har truckcertifikat. Vi har store ambitioner og forventer, at du ligeledes stiler højt og bidrager aktivt til, at vi sammen når vores mål. Du er fleksibel og løsningsorienteret. Du er bevidst om vigtigheden i at kunne samarbejde både i afdelingen men også på tværs i hele virksomheden. Du har god ordenssans og er omhyggelig. Du har erfaring med MS-office-pakken og gerne også med Dynamics NAV.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til: job@scanpipe.dk mærket ”Butiksmedarbejder - Vejle".

Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktperson:
Kundecenterchef, Jakob L. Sørensen, jas@scanpipe.dk