03.05.2019

IT ansvarlig til shared service funktion

Har du kunden i fokus? Har du høj teknisk forståelse af både software og hardware? Har du forretningsforståelse? Så kan du blive en del af jordens bedste VA-hold …

JOBBET

Som IT ansvarlig i ScanPipe koncernens shared service center får du en central rolle, med et arbejdsfelt der spænder fra:

• Daglig support til koncernens brugere
• Drift og udvikling i samarbejde med eksterne IT-leverandører
• Deltage i udvikling af nye IT-processer og –rutiner
• Superbruger i applikationer
• Indkøb af IT-produkter
• Kontaktperson for eksterne IT-leverandører

Organisationen henvender sig til dig som det naturlige første valg ved udfordringer med både software og hardware. Med service og vejledning hjælper du din kollega med at komme videre. Du bidrager til at ScanPipe er compliant med lovgivning, og sørger for, at vi holder trit med den teknologiske udvikling. Du får arbejdsplads på vores kontor i Odense, men en del opgaver skal udføres on-site på én af vores andre lokationer i Danmark og Sverige, hvorfor du må forvente 10-15 årlige rejsedage.

DIN PROFIL

Den uddannelsesmæssige indgangsvinkel til dette job kan være mange, vigtigst er at du har en høj teknisk forståelse af både software og hardware, gerne fra nogle års praktisk erfaring, fra et tilsvarende job. Du har kunden i fokus, og sætter en ære i at yde høj service. Du har solidt kendskab til moderne økonomisystemer, og hvis du specifikt har erfaring med Dynamics NAV, er det en fordel.

Du har en bred forståelse for IT-infrastruktur både i skyen og i kælderen. Du er nysgerrig og lærenem, og arbejder gerne selvstændigt med nye opgaver, herunder prioritere tiden så den udnyttes optimalt. Du er et proaktivt omdrejningspunkt for koordinering af udvikling i applikationer og hardware.

Gode kommunikationsevner er en forudsætning. Du anerkender værdien i godt samarbejde, og bidrager positivt hertil. Vi er ansvarsbevidste, og forventer det samme af dig.

 

VI TILBYDER

Udover attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en velkonsolideret virksomhed med plads til individuelle løsninger.

ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.
Du kommer til at sidde i et helt nybygget og nyindrettet kontor i Odense SV.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til: job@scanpipe.dk mærket ”IT-ansvarlig".

Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktperson:
Finansdirektør, René Outzen 
Tlf.: 63 76 30 36
Mail:ro@scanpipe.dk