05.04.2019

Intern salgsmedarbejder til rådgivende salg - Greve

Har du kunden i fokus? Brænder du for at udøve høj service? Har du erfaring fra VA- eller byggebranchen? Så kan du komme med på jordens bedste VA-hold …

JOBBET

I stillingen som intern salgsmedarbejder modtager du kundens ordre samtidig med at du, med udgangspunkt i stor produktviden, yder rådgivning undervejs. Din rådgivning betyder at kunden får en individuel tilpasset løsning til lige netop hans behov. Endvidere har du kontakt til, og supporterer, den eksterne salgsstyrke. En del af din tid bruger du på opsøgende salg til nye kunder.

Derudover vil dine opgaver være:

• Deltagelse i projektstyring
• Indkøb af skaffevarer
• Udarbejdelse af mindre tilbud
• Opfølgning på tilbud

DIN PROFIL

Du har erfaring med salg fra lignende job, alternativt har du en sælger i maven kombineret med stort VA produktkendskab. Du er en købmand og motiveres af at yde høj service, samt holde kunden i fokus.

Du får en travl og spændende hverdag, i en virksomhed i vækst, det er derfor vigtigt at du kan bevare overblikket, selv i travle perioder.

Du begår dig naturligt på alle niveauer i organisationen. Sidst, men ikke mindst, er du en god kollega, der bidrager til at skabe et godt samarbejde i teamet.

VI TILBYDER

Udover attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en velkonsolideret virksomhed med plads til individuelle løsninger. Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Greve, hvor et engageret hold med stor produktviden er klar til at give dig en grundig oplæring.

ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til :

job@scanpipe.dk mærket ”Intern salg - øst".
Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktpersoner:

Salgsdirektør, Michael Holmboe, mih@scanpipe.dk
Salgschef, Jan Kristensen, jk@scanpipe.dk