18.08.2017

Intern salgsmedarbejder søges til Greve

Har du kunden i fokus? Har du en baggrund indenfor anlægs- eller byggebranchen? Og brænder du for at kombinere dit salg med din tekniske viden? Så er det dig vi leder efter…

ScanPipe er markedsledende i Danmark på vand & afløbsområdet og det stiller store krav til vores medarbejdere.
Derfor søger vi altid de mest kompetente medarbejdere, som kan indgå i et partnerskab med vores kunder og leverandører. Vi vægter kompetencer og ansvarlighed højt i vores menneskelige relationer, og vi sætter en ære i godt købmandskab ved at have kunden i fokus i alle vores handlinger. Vores kunder forventer, at vi er nytænkende og giver dem den bedste rådgivning om vores produkter. Vi forventer, at du som medarbejder vil være en del af holdet ved at efterleve vores værdier og derved blive en del af vores ScanPipe DNA.

DIN ROLLE

Du indgår i vores interne salgsteam som er placeret på tre lokationer i Danmark, hvor du servicerer vores kunder på telefon og mail samt supporterer vores kørende entreprenørsælgere. Din fysiske arbejdsplads vil være i Greve, hvor vi er ca. 25 medarbejdere. Du er vant til at servicere kunderne fra start til slut, og selv have hænderne i jorden.

DIT ANSVAR

Vi forventer, at du er selvkørende og teknisk funderet og altid har fokus på at dygtiggøre dig fagligt såvel som personligt. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder tager ansvar for din egen og kollegers trivsel, samt at du som medarbejder har den rette ScanPipe DNA.

DINE OPGAVER

• Ordremodtagelse og tilbudsgivning.
• Support til entreprenørsælgerne.
• Forespørgsler og indkøb af produkter.

DIN VIDEN

•Fagligt er det en fordel, hvis du har erfaring fra bygge- og anlægsbranchen, f.eks. fra byggemarked eller anden relateret branche.

DIN PROFIL

Du er en målrettet og struktureret person, som motiveres af faglig høj kompetence og at opbygge partnerskaber med kunder og leverandører.
Du kommunikerer nemt med både kunder og kolleger og er nysgerrig på ny læring og viden.

VI TILBYDER

ScanPipe tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig og være en del af en stærk kultur. Vi tilbyder Sundhedsforsikring, sociale arrangementer og ordnede forhold hvor kompetencer og ansvarlighed i de menneskelige relationer prioriteres højt.

DIN ANSØGNING

Vi ser frem til, at modtage din ansøgning og CV. Vi har ingen frist for ansøgning, men modtager gerne din ansøgning hurtigst muligt ...

Din ansøgning sendes til job@scanpipe.dk mærket
”Intern salgsmedarbejder Greve”, hvorefter du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler og 
venter gerne på den rette kandidat.

Tiltrædelse:
Efter aftale

Arbejdssted:
Greve afdeling

Arbejdstid:
37 timer +

Lønpakke:
Efter kvalifikationer og 
kompetencer

Kontaktperson:
Intern Salgschef 
Michael Holmboe
Tlf. 4045 4510
HR Chef
Manuela Munkholm
Tlf. 5080 7787

Hjemmeside:
www.scanpipe.dk

LinkedIn:
ScanPipe A/S