31.05.2021

Intern salgsmedarbejder i Aarhus

Har du kunden i fokus? Brænder du for at udøve høj service? Har du erfaring fra VA- eller byggebranchen? Så kan du komme med på jordens bedste VA-hold …

Jobbet

I stillingen som intern salgsmedarbejder modtager du kundens ordre samtidig med, at du med udgangspunkt i stor produktviden yder rådgivning undervejs. Din rådgivning betyder at kunden får en individuel tilpasset løsning der dækker lige netop hans behov.
Din fornemmeste opgave er at servicere kunden så han er tilfreds og naturligt vender tilbage – både for at handle men også for at få din vejledning. Endvidere har du kontakt til, og supporterer, den eksterne salgsstyrke.

Derudover vil dine opgaver være indkøb af skaffevarer, udarbejdelse og opfølgning af tilbud.

Din Profil

Du har erfaring med salg og er enten VA-specialist, har en relevant faglig uddannelse, eller også er du tidligere entreprenør/kloakmester med personlige kompetencer der kendetegner en god relationsskabende sælger. Alternativt kommer du fra et job som sælger i byggebranchen, gerne tæt relateret til VA branchen.

Personligt er du kendetegnet ved at være proaktiv, idérig, pligtopfyldende, struktureret og stræber altid efter den løsning, hvor kunden får lige det ekstra. Du motiveres af at yde høj service og værdier som ”kunden i fokus, kompetence og ansvarlig” er en naturlig del af dig og dit mindset. Du får en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst, det er derfor vigtigt at du kan bevare overblikket, selv i travle perioder. Du begår dig naturligt på alle niveauer i organisationen. Sidst men ikke mindst er du en god kollega, der bidrager til at skabe et godt samarbejde i teamet.

Vi tilbyder

Du bliver en vigtig del af teamet og får en unik mulighed for at deltage i opbygning og udvikling af vores nye lokation i Aarhus. Du modtager oplæring af branchens mest kompetente og engagerede kollegaer ligesom sparring fra et branchevant lederteam er en del af din hverdag.
Vi tilbyder attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Derudover tilbyder vi dig en unik mulighed for at komme med på jordens bedst VA-hold og blive en del af en fleksibel og agil virksomhed med stor medbestemmelse på eget jobindhold. ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning til [email protected] mærket ”Intern salg - Aarhus".

Vi afholder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.
Kontaktpersoner:

Salgschef
Flemming Nielsen
40 40 78 42
[email protected]

Salgsdirektør
Michael Holmboe
40 45 45 10
[email protected]

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'