16.03.2023

Elev til jordens bedste økonomiteam

Er du klar til at sætte gang i din karriere i vores koncernfunktion? Og vil du være del af en virksomhed i spændende vækst?

JOBBET

Vi søger dig, som har passion for tal, regnskab og økonomi. Du får en aktiv rolle i et dynamisk team af kompetente og engagerede kolleger, der har en god og munter omgangstone. Du får hurtigt et selvstændigt ansvar for egne opgaver, og din hverdag vil byde på en bred kontaktflade både internt til kolleger i ScanPipe og eksternt til samarbejdspartnere. Dine opgaver vil typisk omfatte:

 • Administration af kreditorer og debitorer
 • Servicering af kunder ved henvendelser
 • Registrering af leverandørfakturaer og afstemning af kontoudtog
 • Håndtering af moms
 • Deltagelse i månedsafslutning og budgettering
 • Betalinger

 

Der udarbejdes en plan for din elevtid, så du får en grundig uddannelse indenfor regnskab og økonomi og udvikler dig til den naturlige sparringspartner. Det betyder, at du efterfølgende kan vælge flere spændende karriereveje indenfor økonomi i en branche, der til stadighed er i udvikling. Vi er en fremtidsorienteret virksomhed med fokus på bæredygtighed, afhjælpning af klima- og miljøudfordringer, fx klimatilpasningsløsning i Horsens bymidte, genanvendelse af regnvand på AGF’s træningsanlæg, afvandingsanlæg i forbindelse med udbygning af lufthavn i Göteborg.

DIN PROFIL

Du trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver og brænder for at gøre en forskel. Du evner at bevare overblikket også i travle perioder. Af natur er du struktureret, nysgerrig, aktiv og har en stor lyst til at lære og til at udvikle dig. Du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og yde en høj service.

Du har en god talforståelse og kommunikerer godt med dine omgivelser. Som teamplayer er du fleksibel og samarbejder konstruktivt med dit team på at opnå jeres fælles mål.

Du har bestået en af følgende eksaminer inden opstart:

 • EUX (handel eller detail)
 • HHX
 • STX*
 • HF*
 • HTX*

* som er suppleret med grundforløb (EUS)

VI TILBYDER

En spændende lønnet elevuddannelse med både faglig og personlig udvikling samt alsidige udfordringer i en solid vækstvirksomhed. Vi arbejder på moderne og fuldt opdaterede IT-systemer, herunder som ERP Navision Business Central.
Vi har velordnede personaleforhold, sundhedsordning, sociale arrangementer, højt informationsniveau m.m. Under din uddannelse vil du få mulighed for at supplere de obligatoriske fag fra skoleopholdene med fag, som har din særlige interesse.
Vi har lyse og venlige omgivelser samt fokus på et godt og udviklende arbejdsmiljø.

DIN ANSØGNING

Vi glæder os til at modtage din ansøgning: [email protected]

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef:

Anne Sophie Søndergaard
[email protected]
tlf.: 63 76 30 48

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'