20.04.2022

Elev som lager- og logistikoperatør

Vil du være elev i jordens bedste lager- og logistikteam på vores centrallager i Odense? Og vil du være del af en virksomhed i rivende vækst?

Jobbet

Du får en aktiv rolle i et dynamisk team af kompetente og engagerede kolleger. Du får en grundig uddannelse som lager- og logistikoperatør. Der udarbejdes en plan, så du opbygger en solid indsigt i alle funktioner inden for faget, herunder naturligvis i moderne digitale løsninger. Derudover får du indsigt i opgaverne i andre afdelinger som kundeservice og salg. Det betyder, at du efterfølgende kan vælge flere spændende karriereveje inden for ScanPipe.

Du får hurtigt selvstændigt ansvar for egne opgaver, og din hverdag vil byde på kontakt til kolleger i andre afdelinger, transportører m.fl. Dine opgaver vil typisk omfatte:

• Plukning af ordrer
• Klargøring til forsendelse
• Kontakt til transportører
• Modtagelse af varer
• Lagerstyring

Din profil

Du trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, og du evner at holde styr på dine opgaver og afslutte dem i rette tid. Af natur er du nysgerrig, aktiv, struktureret og ansvarlig med en stor lyst til at lære og til at udvikle dig. Du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og yde en høj service. Dit fokus vil være fleksibilitet, orden og kvalitet ud fra værdier som ”kunden i fokus, kompetence, nytænkning og ansvar”.

Du har en god forståelse for tal og for IT og taler godt med dine omgivelser. Som teamplayer samarbejder du løsningsorienteret med dit team om opgaverne.

Du har gennemført grundforløbene og gerne suppleret dem med nogen praktisk erfaring inden opstart.

Vi tilbyder

En spændende lønnet elevuddannelse med både faglig og personlig udvikling samt alsidige udfordringer i en solid vækstvirksomhed. Vi vægter arbejdsglæde og sammenhold, har velordnede personaleforhold, sundhedsordning, sociale arrangementer, højt informationsniveau m.m.

Du vil have mulighed for at tage din erhvervsuddannelse som EUX og dermed kombinere den med fag på gymnasialt niveau eller at supplere de obligatoriske fag fra skoleopholdene med fag, som har din særlige interesse.

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på: [email protected] mærket ”lager- og logistikelev”.
Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.
Hvis du vil vide mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte

Birgitte Riis
[email protected] 
20 13 15 12.

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'