01.09.2020

Ekstern sælger til rådgivende salg indenfor anlægsbranchen med udgangspunkt i Aarhus

Har du kunden i fokus? Brænder du for at udøve høj service? Har du erfaring fra VA- eller byggebranchen? Så kan du komme med på jordens bedste VA-hold …

Jobbet

I stillingen som Entreprenørsælger, og med udgangspunkt i Østjylland, arbejder du både med opsøgende salg til eksisterende kunder, men i høj grad også til nye kunder. Du prioriterer opbygning af relationer til distriktets kunder og influenter via personligt fremmøde på adressen eller byggepladsen. Du danner relationer der udvikler sig fra kunde-leverandør-forhold til partnerskab, hvor sparring går begge veje. Med udgangspunkt i godt købmandskab deltager du i udarbejdelse af tilbud og projektstyring med fokus på innovative og konkurrencedygtige løsningsforslag, planlægning af leveringer og styring af deadlines.
Du har tæt samarbejde med dine kolleger i Aarhus, såvel som i vores andre afdelinger. Din rådgivning betyder at kunden får en individuel tilpasset løsning der dækker lige netop hans behov.

Din profil

Du har erfaring med salg og er enten VA-specialist, har en relevant faglig uddannelse, eller også er du tidligere entreprenør/kloakmester med personlige kompetencer der kendetegner en god relationsskabende sælger. Alternativt kommer du fra et job som sælger i byggebranchen, gerne tæt relateret til VA branchen.
Personligt er du kendetegnet ved at være proaktiv, idérig, pligtopfyldende, struktureret og stræber altid efter den løsning, hvor kunden får lige det ekstra. Du motiveres af at yde høj service og værdier som ”kunden i fokus, kompetence og ansvarlig” er en naturlig del af dig og dit mindset. Du får en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst, det er derfor vigtigt at du kan bevare overblikket, selv i travle perioder. Du begår dig naturligt på alle niveauer i organisationen. Sidst men ikke mindst er du en god kollega, der bidrager til at skabe et godt samarbejde i teamet.

Vi tilbyder

Du bliver en vigtig del af teamet og får en unik mulighed for at deltage i opbygning og udvikling af vores nye lokation i Aarhus. Du modtager oplæring af branchens mest kompetente og engagerede kollegaer ligesom sparring fra et branchevant lederteam er en del af din hverdag.
Vi tilbyder attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Derudover tilbyder vi dig en unik mulighed for at komme med på jordens bedst VA-hold og blive en del af en fleksibel og agil virksomhed med stor medbestemmelse på eget jobindhold. ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning til job@scanpipe.dk mærket ”Ekstern salg - Aarhus".
Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.
Kontaktpersoner:

Salgschef Flemming
Nielsen
fni@scanpipe.dk
40407842

Salgsdirektør
Michael Holmboe
mih@scanpipe.dk
40454510

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'