21.09.2018

Controller til shared service funktion

JOBBET

Har du kunden i fokus? Har du et udpræget servicegen? Har du forretningsforståelse?

Som controller i ScanPipe koncernens shared service center får du et bredt arbejdsfelt der rummer controlling, bogføring, udvikling, sparring og support. Controlling indeholder månedsrapporter, årsregnskaber, budgetter m.m.

Du varetager selvstændigt bogføring og momsafregning for enkelte mindre selskaber i ScanPipe koncernen. Du bidrager til at ScanPipe er compliant med lovgivning, og holder trit med den teknologiske udvikling ved at optimere procedurer og forretningsgange.  Du får en central rolle, og kommer til at supportere både dine tætte kolleger i afdelingen såvel som mange andre kolleger i organisationen.

DIN PROFIL

Du har en HD-R eller lignende og gerne nogle års praktisk erfaring fra et tilsvarende job.  Du har kunden i fokus, og sætter en ære i at yde høj service. I dette job betyder det blandt andet, at du har fokus på detaljerne i hver enkelt opgave samtidig med, at du bevarer overblikket. Du har solidt kendskab til moderne økonomisystemer, og hvis du specifikt har erfaring med Dynamics NAV, er det en fordel. Du er en rutineret bruger af Excel, og mestrer dette på højt niveau. Gode kommunikationsevner og sprogkundskaber er en forudsætning, specielt med hensyn til dansk og engelsk, nordisk vil være en fordel.


Hverdagen byder på mange forskellige opgaver, derfor er det vigtigt, at du trives med, og kan holde hovedet koldt med mange bolde i luften. Du anerkender værdien i godt samarbejde, og bidrager positivt hertil. Vi er ansvarsbevidste, og forventer det samme af dig. 

VI TILBYDER

Udover attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en velkonsolideret virksomhed med plads til individuelle løsninger. ScanPipe koncernens shared service center betjener hovedsagligt danske, men også nordiske virksomheder og derfor må du forvente 10-15 årlige rejsedage.  


ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.


Du kommer til at sidde i et helt nybygget og nyindrettet kontor i Odense SV sammen med dine 5 nærmeste kolleger.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til : job@scanpipe.dk mærket ”Controller".

Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette kandidat.


Kontaktperson: Regnskabschef, Anne Sophie Søndergaard, 
63 76 30 48, eller aso@scanpipe.dk