02.09.2020

Butiks- og salgsmedarbejder til Vejle

Har du kunden i fokus? Brænder du for at udøve høj service? Har du erfaring fra VA eller byggebranchen? Så kan du komme med på jordens bedste VA-hold …

Jobbet

I stillingen som butiksmedarbejder modtager du kunden i vores butik og ekspederer dennes ordre. Med udgangspunkt i stor produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning suppleret med den ekstra service der gør at han kommer igen.

En væsentlig del af din arbejdstid varetager du opgaver som varemodtagelse og forsendelse af ordrer – altså læsse og losse lastbiler. Varelager er indendørs såvel som udendørs.
Du sørger for at der altid er varer på hylden og butikken generelt er præsentabel. Derudover varetager du opgaver i intern salg – modtage ordrer pr. telefon, udarbejdelse af tilbud, opfølgning på tilbud m.m..

Arbejdstiden er 37 timer og placeres mandag til fredag inden for butikkens åbningstid som er 6:00 – 16:00.

Din Profil

Vi forventer, at du trives og har erfaring med ekspedition og rådgivende salg, kombineret med at du har et naturligt stort kundefokus. Det er en fordel hvis du har erfaring fra VA branchen, trælast/byggemarked. Derudover kræver jobbet at du har truckcertifikat.

Vi har store ambitioner og forventer, at du ligeledes stiler højt og bidrager aktivt til, at vi sammen når vores mål. Du har et højt energiniveau og betjener kunden med et smil såvel ansigt til ansigt som i telefonen.

Du er initiativrig, tager ejerskab for opgaverne og dit bidrag til vores fælles succes. Du er fleksibel og løsningsorienteret. Du er bevidst om vigtigheden i at kunne samarbejde både i afdelingen men også på tværs i hele virksomheden. Du har god ordenssans og er omhyggelig. Du har erfaring med MS-office-pakken og gerne også med Dynamics NAV.

Vi tilbyder

Afdelingen i Vejle har gennem det seneste halve år oplevet en stor aktivitetsstigning og vi søger nu endnu en person til teamet, der med dig kommer til at tælle 7 personer som dagligt er på lokationen. Derudover kommer der jævnligt sælgere og kollegaer fra andre lokationer på adressen.

Du modtager oplæring af branchens mest kompetente og engagerede kollegaer ligesom sparring fra et branchevant lederteam er en del af din hverdag.

Vi tilbyder attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Derudover tilbyder vi dig en unik mulighed for at komme med på jordens bedst VA-hold og blive en del af en fleksibel og agil virksomhed med stor medbestemmelse på eget jobindhold.

ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning til job@scanpipe.dk mærket ”Butiksmedarbejder Vejle".
Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.
Kontaktperson:

Kundecenterchef
Jakob Lynge Sørensen
81 40 56 96
jas@scanpipe.dk

HR Chef
Anne Mette Kjærby
29 32 33 84
amk@scanpipe.dk

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'