11.04.2023

Butiks- og salgsmedarbejder til Ringsted

Brænder du for professionel kundeservice, så bliv en del af jordens bedste salgsteam!

Jobbet

Du har passion for salg og kundeservice og trives med at arbejde i et dynamisk team af kompetente og engagerede kolleger, hvor stemningen er positiv og humøret højt. Som butiks- og salgsmedarbejder, modtager du kunden i vores butik, og med basis i en stor produktviden rådgiver og sikrer du, at kunden får en individuel løsning, der passer til netop dennes behov. Samtidig vil du lejlighedsvist betjene kunden pr. telefon.
Din hverdag vil indebære en stor kontaktflade både internt til kolleger og eksternt til kunder og samarbejdspartnere. Dit ansvarsområde vil primært omfatte:

  • Modtagelse og ekspedition af kunden i vores butik
  • Vejledning af kunden til den optimale løsning, som ofte skal tilpasses kundens behov
  • Besvarelse af forespørgsler pr. telefon og mail
  • Kontakt med og support af det eksterne salgsteam
  • Modtagelse af varer og opfyldning af varer i butikken
  • Pluk og pak af ordrer – såvel fra indendørs som udendørs lager

Arbejdstiden er 37 timer, som placeres efter aftalt arbejdsplan mandag til fredag inden for butikkens åbningstid, som er 06:00 – 16:00.

Din profil

Du har solid erfaring med ekspedition og rådgivende salg. Du er initiativrig, aktiv og har en struktureret tilgang til dine opgaver. Du sætter en ære i at levere kvalitet og yde en høj kundeservice, hvor kunden lige får det ekstra. Dit fokus vil være rådgivning og opbygning af relationer ud fra værdier som ”kunden i fokus”, ”købmandskab”, ”nytænkning” og ”ansvarlighed”.

Du har en god talforståelse og kommunikerer godt med dine omgivelser. Som teamplayer er du fleksibel, tager ejerskab og samarbejder konstruktivt med dit team på at opnå jeres fælles mål.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra VA-branchen eller trælast/byggemarked. Derudover er det en fordel, hvis du har truckcertifikat, da truckkørsel vil udgøre en del af dit daglige arbejde. Du er fortrolig med MS-office-pakken samt gerne også med Navision.

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt ansvarsområde med gode udviklingsmuligheder i takt med din opbygning af viden og produktkendskab. Du bliver del af en ambitiøs virksomhed, der til stadighed er i udvikling. Vi er fremtidsorienterede med fokus på bæredygtighed samt afhjælpning af klima- og miljøudfordringer, f.eks. som klimatilpasningsløsning i Horsens bymidte, genanvendelse af regnvand på AGF’s træningsanlæg og afvandingsanlæg i forbindelse med udbygning af lufthavn i Göteborg.

Du modtager oplæring af engagerede kollegaer, dels på dit arbejdssted i Ringsted og dels på vores andre lokationer.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Derudover tilbydes du en unik mulighed for at komme med på jordens bedste VA-hold med transparent information og plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold.

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning: [email protected] 

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Regionschef
Thomas Jacobsen
Mobil: 40 70 68 90
[email protected]

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'