23.12.2021

Butiks- og salgsmedarbejder til Odense og Vejle

JOBBET

Du er vores nye kollega som i en fleksibel rolle er med til at varetage driften af ScanPipes butikker og lagre i både Odense og Vejle.

I stillingen som butiks- og salgsmedarbejder modtager du kunden i vores butikker og ekspederer dennes ordre. Med udgangspunkt i stor produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning suppleret med den ekstra service der gør at han kommer igen.

En del af din arbejdstid varetager du også opgaver som varemodtagelse og forsendelse af ordrer – altså læsse og losse lastbiler. Varelagre er indendørs såvel som udendørs.
Du sørger endvidere for at der altid er varer på hylden og at butikker samt lagre altid fremstår præsentable og velopfyldte.

Arbejdstiden er 37 timer og placeres mandag til fredag inden for butikkernes åbningstider som er 6:00 – 16:00.

DIN PROFIL

Vi forventer, at du trives og har erfaring med ekspedition og rådgivende salg, kombineret med at du har et naturligt stort kundefokus. Det er en fordel hvis du har erfaring fra VA branchen eller trælast/byggemarked. Derudover kræver jobbet at du har truckcertifikat.

Vi har store ambitioner og forventer, at du ligeledes stiler højt og bidrager aktivt til, at vi sammen når vores mål. Du har et højt energiniveau og betjener kunden med et smil såvel ansigt til ansigt som i telefonen.

Du er initiativrig, tager ejerskab for opgaverne og dit bidrag til vores fælles succes. Du er fleksibel og løsningsorienteret. Du er bevidst om vigtigheden i at kunne samarbejde både i afdelingen men også på tværs i hele virksomheden. Du har god ordenssans og er omhyggelig. Du har erfaring med MS-office-pakken og gerne også med Dynamics NAV.

Da du i din nye fleksible rolle arbejder både i Odense og Vejle er det naturligvis en fordel hvis du bor hensigtsmæssigt i forhold til dette.

VI TILBYDER

Du modtager oplæring af branchens mest kompetente og engagerede kollegaer, ligesom sparring fra et branchevant lederteam er en del af din hverdag.

Vi tilbyder attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Derudover tilbyder vi dig en unik mulighed for at komme med på jordens bedst VA-hold og blive en del af en fleksibel og agil virksomhed med stor medbestemmelse på eget jobindhold.

ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til: [email protected] mærket ”Butiks- og salgsmedarbejder Odense og Vejle".

Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktperson:
Kundecenterchef, Jakob Lynge Sørensen, 81405696 eller [email protected]
HR Chef, Anne Mette Kjærby, 29323384 eller [email protected]

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'