06.11.2019

Butiks- og salgsmedarbejder til Aarhus

JOBBET

I stillingen som butiksmedarbejder modtager du kunden i vores butik og ekspederer dennes ordre. Med udgangspunkt i stor produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning til lige netop hans behov. Du vil lejlighedsvis betjene kunderne via telefonen. Derudover består dine opgaver af:
• varemodtagelse
• vareopfyldning i butik
• pluk og pak af ordrer – såvel ude som inde
• kontakt til og supportering af den eksterne salgsstyrke

Arbejdstiden er 37 timer og placeres mandag til fredag inden for butikkens åbningstid som er 6:00 – 16:00.

DIN PROFIL

Vi forventer, at du trives og har erfaring med ekspedition og rådgivende salg kombineret med stort kundefokus. Det er en fordel hvis du har erfaring fra VA branchen, trælast/byggemarked. Derudover er det en fordel hvis du har truckcertifikat.

Vi har store ambitioner og forventer, at du ligeledes stiler højt og bidrager aktivt til, at vi sammen når vores mål. Du har et højt energiniveau og betjener kunden med et smil såvel ansigt til ansigt som i telefonen.

Du er initiativrig, tager ejerskab for opgaverne og dit bidrag til vores fælles succes. Du er fleksibel og løsningsorienteret. Du er bevidst om vigtigheden i at kunne samarbejde både i afdelingen men også på tværs i hele virksomheden. Du har god ordenssans og er omhyggelig. Du har erfaring med MS-office-pakken og gerne også med Dynamics NAV.

VI TILBYDER

Du får en unik mulighed for at sætte dit præg på vores nye lokation i Aarhus. For den som ønsker det, er der stort udviklings potentiale i takt med, at du bliver en betydende del af teamet kombineret med, at du får større og større produktkendskab.

Du modtager oplæring af engagerede kollegaer, dels på vores andre lokationer såvel som på dit arbejdssted i Aarhus.

Vi tilbyder attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Derudover tilbyder vi dig en unik mulighed for at komme med på jordens bedst VA-hold og blive en del af en fleksibel virksomhed med plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold.

ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til: [email protected] mærket ”Butiksmedarbejder Aarhus".

Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktperson:
Kundecenterchef, Jakob Lynge Sørensen, 81405696 eller [email protected]
HR Chef, Anne Mette Kjærby, 29323384 eller [email protected]

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'