04.01.2022

Butiks- og salgsmedarbejder til Aalborg

Har du kunden i fokus? Brænder du for at udøve høj service? Har du erfaring fra VA eller byggebranchen? Så kan du komme med på jordens bedste VA-hold …

Jobbet

I stillingen som butiks- og salgsmedarbejder modtager du kunden i vores butik og ekspederer dennes ordre. Med udgangspunkt i stor produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning suppleret med den ekstra service der gør at han kommer igen. Du vil lejlighedsvis betjene kunderne via telefonen.

Derudover består dine opgaver af:
• varemodtagelse
• vareopfyldning i butik
• pluk og pak af ordrer – såvel ude som inde
• kontakt til og supportering af den eksterne salgsstyrke

Arbejdstiden er 37 timer og placeres mandag til fredag inden for butikkens åbningstid som er 6:00 – 16:00.

Din profil

Du har erfaring med ekspedition og rådgivende salg, kombineret med at du har et naturligt stort kundefokus. Det er en fordel hvis du har erfaring fra VA branchen, trælast/byggemarked. Derudover er det en fordel hvis du har truckcertifikat.

Vi har store ambitioner og forventer, at du ligeledes stiler højt og bidrager aktivt til, at vi sammen når vores mål. Du har et højt energiniveau og betjener kunden med et smil såvel ansigt til ansigt som i telefonen.

Du motiveres af at yde høj service og værdier som ”kunden i fokus, kompetence og ansvarlig” er en naturlig del af dig og dit mindset. Du får en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst, det er derfor vigtigt at du kan bevare overblikket, selv i travle perioder. Du begår dig naturligt på alle niveauer i organisationen.

Sidst men ikke mindst er du en god kollega, der bidrager til at skabe et godt samarbejde i teamet.

Vi tilbyder

Du får en unik mulighed for at sætte dit præg på vores nye lokation i Aalborg. For den som ønsker det, er der stort udviklings potentiale i takt med, at du bliver en betydende del af teamet kombineret med, at du får større og større produktkendskab.
Du modtager oplæring af branchens mest kompetente og engagerede kollegaer, dels på vores andre lokationer såvel som på dit arbejdssted i Aalborg.

Vi tilbyder attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer og sundhedsordning. Derudover tilbyder vi dig en unik mulighed for at komme med på jordens bedst VA-hold og blive en del af en fleksibel virksomhed med plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold.

ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning til: job@scanpipe.dk mærket ”Butiksmedarbejder Aalborg".
Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktperson:
Kundecenterchef
Jakob Lynge Sørensen
Mobil: 81 40 56 96
jas@scanpipe.dk

HR Chef
Anne Mette Kjærby
Mobil: 29 32 33 84
amk@scanpipe.dk

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'