31.03.2020

Butiks- og lagermedarbejder Greve

JOBBET

Du bliver 4. person i et team der varetager driften af ScanPipes butik og lager på Greve Main i Greve. I stillingen som butiksmedarbejder modtager du kunden i vores butik og ekspederer dennes ordre. Med udgangspunkt i stor produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning suppleret med den ekstra service der gør at han kommer igen. Du vil lejlighedsvis betjene kunderne via telefonen. Derudover består dine opgaver af:

  • varemodtagelse
  • vareopfyldning i butik
  • pluk og pak af ordrer – såvel ude som inde
  • kontakt til og supportering af den eksterne salgsstyrke

Jobbet indeholder såvel en del fysisk arbejde som en del truckkørsel.
Arbejdstiden er 30 timer og placeres mandag til fredag inden for tidsrummet 5:30 – 16:00.

DIN PROFIL

Vi forventer, at du trives og har erfaring med ekspedition og rådgivende salg, kombineret med at du har et naturligt stort kundefokus. Det er en fordel hvis du har erfaring fra VA branchen, trælast/byggemarked. Derudover kræver jobbet at du har truckcertifikat. Vi har store ambitioner og forventer, at du ligeledes stiler højt og bidrager aktivt til, at vi sammen når vores mål. Du har et højt energiniveau og betjener kunden med et smil såvel ansigt til ansigt som i telefonen.
Du er initiativrig, tager ejerskab for opgaverne og dit bidrag til vores fælles succes. Du er fleksibel og løsningsorienteret. Du er bevidst om vigtigheden i at kunne samarbejde både i afdelingen men også på tværs i hele virksomheden. Du har god ordenssans og er omhyggelig. Du har erfaring med MS-office-pakken og gerne også med Dynamics NAV.

VI TILBYDER

Udover attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en fleksibel virksomhed med plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold.
Vi tilbyder dig job i et team med god energi og humor og håber du bidrager hertil.
ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til: job@scanpipe.dk mærket ”Butiksmedarbejder".

Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktperson:
Kundecenterchef, Jakob L. Sørensen, jas@scanpipe.dk

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'