16.05.2019

Butiks- og lagermedarbejder Aarhus

JOBBET

I jobbet som butiks- og lagermedarbejder betjener du kunder, forestår varemodtagelse, vareopfyldning i butik, pluk og pak af ordrer samt diverse ad hoc opgaver som oprydning, vedligeholdelse af materiel m.m.

Jobbet indeholder såvel en del fysisk arbejde som en del truckkørsel.
Arbejdstiden er 37 timer og placeres mandag til fredag inden for tidsrummet 5:00 – 18:00. Butikkens åbningstid er p.t. 06:00 – 16:00.

DIN PROFIL

Vi forventer, at du trives og har erfaring med ekspedition og salg til kunder såvel som lagerarbejde. Erfaring fra VA branchen eller butikserfaring fra trælast/byggemarked er en fordel. Derudover kræver jobbet, at du har truckcertifikat. Vi har store ambitioner og forventer, at du ligeledes stiler højt og bidrager aktivt til, at vi sammen når vores mål. Du har mod på (og måske erfaring med) at deltage i etableringen af en ny afdeling i Aarhus.

Du har et højt energiniveau, er fleksibel og løsningsorienteret. Du er bevidst om vigtigheden i at kunne samarbejde både i afdelingen men også på tværs i hele virksomheden. Du har god ordenssans og er omhyggelig. Du har erfaring med MS-office-pakken og gerne også med Dynamics NAV.

VI TILBYDER

Udover attraktiv lønpakke, ordnede forhold, sociale arrangementer, sundhedsordning, mulighed for faglig og personlig udvikling tilbyder vi dig at blive del af en fleksibel virksomhed med plads til individuelle løsninger og stor medbestemmelse på eget jobindhold.

I begyndelsen af din ansættelse vil du have arbejdsplads i Vejle, hvor et engageret hold med stor produktviden vil give dig en grundig oplæring. Når afdelingen i Aarhus er etableret, vil denne være din fremtidige faste arbejdsplads.
ScanPipe er en virksomhed med transparent information og i konstant udvikling.

DIN ANSØGNING

Du bedes sende din ansøgning til: job@scanpipe.dk mærket ”Butiksmedarbejder Aarhus".

Ansøgningsfrist:
Vi afholder løbende samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kontaktperson:
Kundecenterchef, Jakob L. Sørensen, jas@scanpipe.dk