04.07.2022

Bliv praktikant og trainee

Start som praktikant og fortsæt forløbet som trainee i jordens bedste salgsteam.

Jobbet

Er du ved at uddanne dig til markedsføringsøkonom, og søger du en virksomhed, hvor du kan komme i praktik og efterfølgende skrive dit afsluttende projekt? Så er vi klar til at tilbyde dig begge dele enten i vores afdeling i Greve eller i vores afdeling i Vejle.

Du tilbydes en bred og professionel uddannelse målrettet salg og kundesupport, hvor du får en unik mulighed for at opbygge solid viden indenfor vores produktområde.

Du får en aktiv rolle i et dynamisk team af kompetente og engagerede kolleger. Der udarbejdes et grundigt program for din praktik- og traineeperiode, der naturligvis tilpasses dine kompetencer og interesseområder. Det betyder, at du efterfølgende kan vælge flere spændende karriereveje i en branche, der til stadighed er i udvikling.

Du får hurtigt et selvstændigt ansvar for egne opgaver, og din hverdag vil byde på en stor kontaktflade både eksternt til kunder og leverandører og internt i ScanPipe. Dine opgaver vil typisk omfatte:
• Besvarelse af forespørgsler fra kunder
• Vejledning af kunden til den optimale løsning
• Modtagelse og behandling af ordrer
• Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på samme
• Deltagelse i kundemøder, messer og andre salgsrelaterede arrangementer

Du tilbydes en 3 måneders periode fra januar til og med marts som praktikant med mulighed for at skrive dit afsluttende projekt hos ScanPipe. Efterfølgende har du mulighed for ansættelse i en 2 årig traineestilling, som du kan kombinere med en supplerende uddannelse - enten professionsbachelor, diplomuddannelse eller tilsvarende.

HVAD FORVENTER VI

Du brænder for salg og trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, og du evner at styre dine opgaver og afslutte dem rettidigt. Af natur er du idérig, nysgerrig og aktiv, og du drives af en stor lyst til at lære og at udvikle dig.

Du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og yde en høj service. Dit fokus vil være rådgivning, fleksibilitet og opbygning af relationer ud fra værdier som ”kunden i fokus, kompetence, nytænkning, ansvar og godt købmandskab”.

Du har en god talforståelse og kommunikerer godt med dine omgivelser. Som teamplayer samarbejder du målrettet med dit team på at opnå jeres fælles mål.

HVAD KAN DU FORVENTE

En spændende og bred uddannelse, med både faglig og personlig udvikling samt alsidige udfordringer, i en solid vækstvirksomhed. Vi vægter arbejdsglæde og sammenhold, har velordnede personaleforhold, sundhedsordning, sociale arrangementer, højt informationsniveau m.m.

Du vil derudover få mulighed for ophold af kortere varighed i andre afdelinger og deltage i kundebesøg med de eksterne sælgere.

HAR VI FANGET DIN INTERESSE?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning: [email protected]

Da vi søger en praktikant til vores afdelinger både i Greve og i Vejle, bedes du mærke din ansøgning ”Greve” eller ”Vejle”.

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om praktikant-/traineestillingen, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør:

Michael Holmboe
[email protected]
Mobil: 40 45 45 10

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'