Plastsvejser til vand & design

-med interesse for at afhjælpe klima- og miljøudfordringer

Jobbet

Som de eneste i Danmark tilbyder vi vores kunder muligheden for at købe hele projektet hos os – både alle VA-produkterne og plastsvejseydelser. Vi har travlt og derfor søger vi endnu en kollega til vores stærke team!

Du er en kompetent plastsvejser og har lyst til at indgå i jordens bedste VA-team. Ønsker du samtidig at være en del af en udviklingsorienteret koncern, der arbejder inden for bortledning af overflade- og spildevand? Så er stillingen som plastsvejser hos ScanPipe lige noget for dig.

Du arbejder systematisk og trives med at have et selvstændigt ansvar for dine opgaver, og du får en unik mulighed for at medvirke til at udvikle Vand & Design yderligere.

Du vil indgå i et kompetent og engageret team af kolleger, og dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

·        Stuk- og elektromuffesvejsning af PE trykrør på byggepladsen

·        Konstruktion af fittings og specialdele

·        Ekstrudersvejsning af PE-/PP-plader og brøndrør

·        Svejsning og montering ventilation i plast

·        Trykprøvninger samt montering af ventiler m.m.

 

Du får daglig kontakt til vores entreprenørkunder, og i samarbejde med projektchefen træffer du aftale om arbejdets udførelse, hvor du bidrager aktivt i kraft af din erfaring og dine kompetencer inden for svejsning, så vi sikrer kunden en ansvarlig kvalitetsløsning.

 

I kraft af arbejdsopgaven vil arbejdsstedet typisk være på forskellige byggepladser primært på Fyn og i Jylland dog kan opgaver på Sjælland forekomme.

Hvad forventer vi?

Du trives i en dynamisk hverdag med vekslende arbejdssteder og samarbejde med forskellige entreprenører. Du evner at holde styr på dine opgaver og afslutte dem i rette tid. Af natur er du nysgerrig, aktiv, struktureret og ansvarlig med viljen til at levere et godt stykke arbejde og yde en høj service. Dit fokus vil være fleksibilitet, orden og kvalitet ud fra værdier som ”kunden i fokus, kompetence, nytænkning og ansvar”.

 

Du har indgående erfaring med opgaverne som plastsvejser, og det vil være en fordel, hvis du har et USME-certifikat og eventuelt også et UVE-certifikat. Du har ikke nødvendigvis erfaring med alle de skitserede opgaver, og det vigtigste er, at du har lyst og mod på at lære. Derudover har du kørekort (B) og gerne også truckcertifikat og/eller trailerkort.

 

Som person er du udadvendt og holder en konstruktiv og løsningsorienteret dialog med dine omgivelser. Du har en indgående erfaring med arbejdet som plastsvejser og trives med at arbejde selvstændigt.

Har vi fanget din interesse?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning: [email protected]

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Projekt- og produktionschef
Nicolaj Christiansen
[email protected]
mobil: 44 12 96 68

Har du prøvet vores app? Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'