Elev teknisk design

Formål – The big why

Som teknisk design elev i ScanPipe bliver du en del af afdelingen Vand & Design i Greve, hvor vi sikrer, at projekterne bliver dokumenteret i rette kvalitet. Vi har ansvaret for, at produktionsdokumentationen har den rette kvalitet samt tilgængelighed og vi understøtter vores projekt- og produktionsafdeling.

Før kollegaerne kan svejse kundens specialprodukter, skal der en teknisk designer på banen til at sikre, at alle tekniske aspekter omkring produktionen er gennemtænkte. Det er ikke ligegyldigt, hvordan dimensionerne skal være, eller hvordan de vitale dele på kundens produkt skal svejses sammen, for når først det specialfremstillede produkt er monteret og installeret under jordens overflade eller inde i produktionens/virksomhedens maskinrum, skal det hele spille rent teknisk. Derved får både vores og kundens dygtige teams de bedste betingelser for at udføre deres arbejde. Det er du som teknisk design elev med til at sikre.

Om uddannelsen

Uddannelsen er innovativ, og du får mulighed for at arbejde med det teknisk helt ned i detaljerne – det er nørderi på den sejeste måde. Du sigter hele tiden mod at skabe de bedste løsninger, og giver ikke op, før det sidder lige i skabet.

Præcision, visualisering, teknisk flair og mod på at tænke ud af boksen er noget af det, der kendetegner en teknisk design elevuddannelse i ScanPipe.

Opgaver

·         udarbejdelse af teknisk dokumentation

·         udarbejdelse af konstruktionstegninger i 3D

·         optimering af konstruktioner gennem samarbejde internt i afdeling og produktion

·         generering af data til produktionen

·         priskalkulationer og tilbudsberegning

·         dimensionering, optimering og beregninger

·         erhverve alle læringsmål som indgår i uddannelsen som teknisk designer

Om dig

I ScanPipe ser vi vores elever og lærlinge som en inspiration til vores hverdag, som kan bidrage til nye idéer og forslag til, hvordan vi kan gøre vores arbejdsprocesser bedre.

Vi forventer, at du som elev er:

  • i gang med dit grundforløb som teknisk designer

  • mødestabil

  • nysgerrig

  • ansvarsbevidst

og

  • kan arbejde selvstændigt

  • har lyst til at være en del af en spændende arbejdsplads

Vi tilbyder

En spændende lønnet elevuddannelse med både faglig og personlig udvikling samt alsidige udfordringer i en solid vækstvirksomhed. Vi vægter arbejdsglæde og sammenhold, har velordnede personaleforhold, sundhedsordning, sociale arrangementer, højt informationsniveau m.m. Du får en solid indsigt i tilbudsgivning, udarbejdelse af løsningsforslag, ordrer og tegninger til produktionen. Derudover bliver der mulighed for deltagelse on site, hvor vi leverer komplette eksterne projekter.

Som de eneste i Danmark tilbyder vi vores kunder muligheden for at købe hele projektet hos os – både alle VA-produkterne og plastsvejseydelser.

Hvad nu

Vi glæder os til at modtage din ansøgning: [email protected]

Du bedes mærke din ansøgning ”Elev Teknisk Design” ”.

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte:

Salgs- og produktionsdirektør
Hans-Kristian Høen-Beck
[email protected]k
Mobil 40 45 32 07

HR Chef
Vivian Schjønberg Nielsen
[email protected]
Mobil 60 60 31 06

Har du prøvet vores app? Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'