SPECIALISTER I KLIMATILPASNING

Klimaforandringerne er en kendsgerning. Hos ScanPipe har vi massiv erfaring med levering af løsninger til klimatilpasning.

LEVERANDØR TIL SMÅ OG STORE KLIMA-PROJEKTER

Hos ScanPipe leverer og producerer vi en lang række produkter og løsninger til både små og store klimatilpasningsprojekter.

Se filmen om klimatilpasning lige her (husk lyd)

KLIMAFORANDRINGERNE ER OVER OS

Herhjemme mærker vi særligt til forandringerne i klimaet i form af øget nedbør, som falder mere koncentreret i bestemte perioder.

De stigende mængder regn påvirker os alle og stiller nye krav til afledning af vandet. Derfor arbejdes der intenst med håndtering af regnvand i både lille og stor skala over hele landet.

FABRIKSFÆRDIGT ELLER SKRÆDDERSYET

Vi er leveringsdygtige i alt fra regnvandskassetter over forsinkelsesbassiner til skybrudsrender, der kan håndtere ekstreme mængder regnvand.

Som Danmarks største specialiserede VA-leverandør leverer vi både fabriksfærdige samt skræddersyede specialløsninger, som vi udvikler og producerer i vores egen vand- og designafdeling.

Hvis du gi’r os en udfordring,
gi’r vi dig en løsning

Ønsker du mere information om vores løsninger til klimaomstilling, er du velkommen til at kontakte os for en snak om mulighederne.

klimatilpasning-03-558x300

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'