Corona

 

Kære kunde,

Hos ScanPipe ønsker vi at være med til at begrænse Coronasmitten og samtidig hjælpe med til at holde gang i hjulene i Danmark.

Vi har åbent i alle vores afdelinger som normalt og vores telefoner er åbne. Se åbningstider i de enkelte afdelinger og butikker her. Vi tager dog en lang række interne tiltag for at begrænse smittefaren for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Du kan stadig bestille varer til afhentning hos os, til ekspres levering med KvikBoks eller til levering i hele landet fra dag til dag. Vi har indført en række tiltag for at mindske risikoen for smitte.

 

 • Ved afhentning i vores butikker
  • Mundbind skal anvendes både af vores personale og vores kunder. Ved indgangen til vores butikker vil der være mundbind tilgængelig til de kunder, som ikke selv har mundbind med.
  • Der er sat afspærring op, så afstanden mellem kunden og vores personale øges. Desuden er der klistermærker i gulvet for at de enkelte kunder holder nok afstand. Der er også opsat håndsprit til vores kunder.
 • Ved ekspres levering med KvikBoks
  • Chaufføren beder om modtagerens navn, og det bliver noteret i underskriftfeltet med et kryds foran, så det er tydeligt, at det ikke er kundens egen underskrift. Såfremt kunden selv har en blok og en kuglepen, kan modtager skrive under på blokken, og vi gemmer et foto af denne underskrift.
 • Ved dag-til-dag levering
  • Chaufføren afspritter hænderne inden varerne aflæsses. Chauffører har ikke lov til at gå ind på kundens lager. Der er ingen kvittering mellem parterne, men der tages et billede af varerne efter aflæsning.

 

Besøg på vores salgskontorer skal være anmeldte og eksterne besøgende skal bære mundbind. Ved indgangen til vores kontorer vil der være mundbind tilgængelig til de gæster, som ikke selv har mundbind med.

Vi oplever generelt ikke problemer med levering af varer fra vores leverandører, men leveringstiden er i nogle tilfælde længere end normalt. Enkelte varer som produceres i Asien oplever vi en markant længere leveringstid på.

Vores erfarne svejseteam i Vand & Design svejsere kommer stadig on-site og udfører alle former for plastsvejsning. 

Pas godt på jer selv og hinanden og husk hensigtsmæssig adfærd i hverdagen.

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'