Corona

 

Kære kunde,

Vi har åbent i alle vores afdelinger som normalt og vores telefoner er åbne. Se åbningstider i de enkelte afdelinger og butikker her. Vi tager fortsat en række interne tiltag for at begrænse smittefaren for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Du kan stadig bestille varer til afhentning hos os, til ekspres levering med KvikBoks eller til levering i hele landet fra dag til dag. Vi har indført en række tiltag for at mindske risikoen for smitte.

 

  • Ved afhentning i vores butikker
    • Der er sat afspærring op, så afstanden mellem kunden og vores personale øges. Desuden er der klistermærker i gulvet for at de enkelte kunder holder nok afstand. Der er også opsat håndsprit til vores kunder.
  • Ved ekspres levering med KvikBoks
    • Chaufføren beder om modtagerens navn, og det bliver noteret i underskriftfeltet med et kryds foran, så det er tydeligt, at det ikke er kundens egen underskrift. Såfremt kunden selv har en blok og en kuglepen, kan modtager skrive under på blokken, og vi gemmer et foto af denne underskrift.
  • Ved dag-til-dag levering
    • Chaufføren afspritter hænderne inden varerne aflæsses. Chauffører har ikke lov til at gå ind på kundens lager. Der er ingen kvittering mellem parterne, men der tages et billede af varerne efter aflæsning.

 

Vi oplever generelt ikke problemer med levering af varer fra vores leverandører, men leveringstiden er i nogle tilfælde længere end normalt. Skyldes primært en ubalance på markedet for en lang række råvarer, hvor efterspørgslen er steget markant og udbuddet ikke har kunne følge med.

Vores erfarne svejseteam i Vand & Design svejsere kommer stadig on-site og udfører alle former for plastsvejsning. 

Pas godt på jer selv og hinanden og husk hensigtsmæssig adfærd i hverdagen.

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'