Hurtig installation af robust slidsrende

Sted

Antvorskov Kaserne

Kunde

Entreprenør Søren Kristensen A/S

Leveringsperiode

Forår 2014

En ny manøvretræningsbane på Antvorskov Kaserne havde brug for en løsning til linjeafvanding, som kunne afvande store mængder vand samtidig med, at den var stærk nok til meget tung trafik – de militære køretøjer.

Valget faldt på en beton slidsrende fra tyske Birco, som ScanPipe er eneforhandler af i Denmark. Beton slidsrenderne produceres i flere forskellige dimensioner og belastningsklasser. Til projektet på Antvorskov Kaserne blev der valgt en rende med en bredde på 400mm, som afvander 28,5 L/sek. Der kører meget tunge militære køretøjer på den nye manøvretræningsbane, og det var derfor afgørende i valget af løsning, at betonrenden fra Birco kan klare den højeste belastningsklasse, kl. F (90 tons), som bl.a. bruges ved lufthavne.

Hurtig installation af render
Den helt store fordel ved at vælge en Birco beton slidsrende er den hurtige installation. Renderne produceres efter EN 1433 type I standarden. Det betyder, at de ved installation kan sættes direkte i en betonsål. Det er ikke nødvendigt med yderligere støtte fra en betonstol, som der ellers normalt er behov for, når der installeres render til afvanding.

 

Renderne leveres desuden i 4m længder, så der er væsentlig færre samlinger end normalt ved linjeafvanding. Det er ligeledes med til at sikre en hurtig installation.

FAKTA
Til projektet leverede ScanPipe:
• 174m beton slidsrende, leveret i 4m længder
• 4 skræddersyede bøjninger
• 7 renseelementer med rist.

Hvis du vil høre mere om beton slidsrender fra Birco, så tag fat i din normale ScanPipe kontakt via kontaktsiden

Er du ny kunde og er interesseret i at vide mere om Birco slids betonrende kan du kontakte Peter Lundgaard på plu@scanpipe.dk eller +45 5155 8065

Har du prøvet vores app?

Tryk på og derefter 'Føj til hjemmeskærm'